Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodawanie postów na swojej stronie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam skryptu, kodu dzięki któremu będzie można dodawać na stronie posty przez admina. Przy okazji zapytam się czy możliwe jest napisanie tego w php? I jak zrobić żeby osoba z " permisją " mogła pisać te posty :_: 

Opublikowano

Ale o co ci dokładnie chodzi? Ma to być po prostu jakiś prosty system newsów/aktualności? Jeżeli tak to możesz użyć jakiegoś prostego CMS'a z możliwością logowania się i dodawania takich newsów. Możesz również napisać to sam natomiast myślę że lepszym i bezpieczniejszym rozwiązaniem będzie skorzystanie z gotowego. Przykład bardzo prostego CMS'a to CouchCMS.

Opublikowano

Ma to być coś w stylu bloga :) Po prostu dodajesz posty. Z góry mówię, że nie podawajcie mi jakiejś strony do tworzenia bloga bo to nie o to w tym chodzi :)

Opublikowano

No to podrzuciłem Ci przykład, CouchCMS jest mega prosty ma 3 stopnie userów i można go bardzo łatwo zaimplementować do gotowej strony jego główną zaletą jest własnie bardzo łatwy do zaimplementowania system newsów/blogów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...