minecraftSK Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Witam, Tak jak w temacie mam serwer ts3 i mam kłopot przez ip numeryczne można łączyć się prawie z każdej wersji TeamSpeak 3 Client a z domeny tylko od wersji 3.0.19.4 do starszych wersji. Na nowszych wersjach jak wchodzi się to pisze Próba określenia nazwy hosta 'mojadomena.pl' nie powiodła się wersja serwera 3.0.13.6 on Linux Jak mogę to naprawić żeby domena łączyła z każdej wersji TeamSpeak 3 Client. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Pokaż jakie rekordy tam masz. Powinieneś mieć A i SRV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecraftSK Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 http://scr.hu/57xa/rz5xb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 zmień SRV na 0 5 9987 (...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecraftSK Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Nie mogęDNS Validation Error (Code: 1004): Target cannot be an IP address (Code: 9038) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Podjerzewam ze dajesz 0 5 9987 (IP_SERWEA) Tam nie może być ip serwera a domena, ktora przekierowuje na twoj serwer czyli np, ts.domena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecraftSK Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Aha dzięki za pomocTemat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.