Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem RL Tibia i XenoBota

-Askry-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem tibie 10 ze stronki, odpaliłem Xenobota chce się wlogować. Po wpisaniu passów, wyskakuje mi info żebym pobrał tibie 11 daje Cancel ale nie przekierowuje mnie do tibi.. Myśle sobie dobra zainstaluje tą tibie 11, instaluje wyłączam, włączam tibie 10 razem z Xenobotem i dalej info żeby pobrać tibie 11 a jak daje Cancel poprostu okno znika a postacie się nie pokazują.

Jak rozwiązać ten problem??

Za pomoc będą +++

Opublikowano

Mogłbym być również to problem związany z serwerami europejskimi Tibi, gdyż były wyłączone przez jakiś czas. Jeżeli nadal Ci nie będzie działało sprawdź czy masz odpowiednia wersje tibi(64bit czy 32bit).

Opublikowano

Właśnie o to chodzi że jak odpalam tibie 10 to Xenobot jest zaktualizowany, wpisuje passy a tam wyskakuje info żeby zainstalować tibie 11 https://scr.hu/ql3J6Y i potem jak klikne cancel to nie wchodzi mi na postacie, a jak dam instal i zainstaluje robi się nowa ikonka tibii na pulpicie i jest tam tibia 11.. Ja ponownie wchodze w tibie 10 i znowu wyskakuje to samo : https://scr.hu/ql3J6Y i tak w kółko.. Xenobot normalnie działa, Tibia 10 normalnie się włącza tylko nie chce mi wejść na postacie. Mam tylko 2 opcje do wyboru - install i instaluje w kółko tibie 11 albo cancel i poprostu zamyka okno. Co zrobić żeby na tibii 10 wyskoczyło okienko z postaciami..

Opublikowano

Zrobiłem tak jak poleciłeś, spoko. Na hexerze latają 4 boty, na Aurerze 5 botów więc Xenobot odpalony. Wbijam na Tibie Real odpalam normalnie wchodzi na postać ALE nie czyta Xenobota... Co jest?... :D

Opublikowano

Więc jak pobiore Xeno z Tematu instalując tibia 10.00 V4 to będzie odpalać na Hexerze i na RL ?

Czy muszę te dwa oddzielne V3 i V4 pobrać i dopiero będzie działać i tu i tu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...