Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuTrex | Pre Season 12 Part 1 - 2 | Low Rates | Dynamic | IGCN | 19Th Feb | Join Today!

mutrex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

f**k it, I got constant dc when I try to log in...

Please make sure you download both pre season 12 and season 12 client.

at the moment connect via pre season 12 client which is season X EP3 , the season 12 client is meant for the day i will update the database to season 12.

Best regards, MuTrex Admin.

Opublikowano

iiyamaxl jak zauważyleś sporo skacze po serverach testujac je i po jakim tygodniu czasami dlużej widze jak server dziala i jakie ma mankamenty osobiście lubie exp max do 50 i trudne servery gdzie każdy item ciezko zdobyty daje satysfakcje z gry. Może Ci sie niepodobać moja opinia ale taka ona jest po nastu latach gry w muonline .

Opublikowano

Polecam serwer. Trochę przydałoby się więcej Polaków. Grają tu z Vietnamu, Brazylii czy Argentyny. W zbliżający się weekend spokojnie można nadgonić topkę. Poza tym to serwer bez resów, więc nie ma aż takiej zauważalnej różnicy wśród graczy. Jak coś pomożemy-szukajcie na serwerze kogoś z gildii Homeland. Do zobaczenia w grze!

Opublikowano

Season 12 Part 1 - 2 is up!

Please make sure to connect to the game with season 12 client and not with season X!
you can download full client on our website mu-trex.com

GOOD LUCK!

Opublikowano

Nie mogę włączyć launchera, ponieważ nie mam jakiegoś pliku glew32.dll

i think your anti virus deleted files from client , i just checked default client package and glew32.dll is inside the folder

please try to download again.

Opublikowano

LooL another problem... When I open launcher it's ok but later have this: ItemModelFile does not exist: [(0,42)"Data\Item\"blood_angelsword_s.bmd"]

Ok wszystko działa, tylko logując się mam czarny obraz tak samo przy wyborze postaci i nie mogę jej zaznaczyć żeby wejść do gry.

Opublikowano

LooL another problem... When I open launcher it's ok but later have this: ItemModelFile does not exist: [(0,42)"Data\Item\"blood_angelsword_s.bmd"]

Ok wszystko działa, tylko logując się mam czarny obraz tak samo przy wyborze postaci i nie mogę jej zaznaczyć żeby wejść do gry.

can you provide me access with Team Viewer so i will be able to fix it?

Please make sure you use this client.

https://drive.google.com/file/d/0BwaiofrJJWpxTTNjOUpYY0tsYjQ/view

Opublikowano

Witam Wszystkich

Od 2 -3 dni jest na serwerze sezon 12 jak na pewno  juz wiecie :)

Jest to pierwsza oficjalna beta od IGCN sa  bugi wizualne jak i z dropem z niektórych boxów.

Ja jak mam czas staram sie pomoc właścicielowi tego serwera ale tez pracuje i ciężko jest z czasem.

Właściciel jest trochę dużej różnicy czasowej jak  u nas jest 10   wieczorem to u niego jest około 1 w nocy i wiadomo on tez pracuje całymi dniami głównie jest w nocy na chwile.

Postaram się załatwić kilka usprawnień.

Sprzedac exe to sklepu bedziemy otrzymywac walute RUUD

Musze tez sprawdzic  jak to wyglada z Eventami czy poza Wcoinami powinno dostawac sie skrzynke Ruud.

Pytali sie tez mnie o zwiekszenie potow jako 50 szt. stack tez to zostanie wprowadzone.

Tez musze porozmawiac z Adminem odnosnie uruchomienia forum dla  gry i rozpoczecia  robienia  jakis eventow etc.

Tazke  na dniach  wszystko powinno sie unormowac.

P.S sorry  za bledy  orto  ale  wstalem  dopiero i nie ogarniam a  wlasnie mykam  tez do pracy wiec jest  to pisane szybko na kolanie :D

Widzimy sie na serwie  dzis po 20 jak bede w domku strzalka

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Witam Mu Zenowicze :)

Serwer powoli ma  naprawiane bugi.

Aktualnie  usprawniliśmy kontakt z nami ( Support na stronie, Teamspeak, Discord)

Zostalo dodane nagrody za zabicie bossów etc.. w postaci waluty RUUD

Aktualnie Poszukujemy Chętnych na stanowisko GM-a ( Strona Teamspeak, Discord oraz w grze )

Wymagany jest co namniej lvl 550 na serwerze

Język Angielki komunikatywny w mowie i piśmie.

Pozdrawiam i Zapraszam na serwer

Mu-Trex Team

Opublikowano

Kolejny update serwera

Zen Economy

• Selling Items To Store Gives More Zen (By 50% More)

Bosses Invasion Devias 4

• Sapi Queen - 25GB + 5 Random Items
  • Medusa - 25GB + 5 Random Items
  • Kundun - 250Ruud OR 5 Random Items
  • Lord Silvestar - 250Ruud OR 5 Random Items
  • (More Bosses Will Be Added With Different Rewards GB RUUD WC Items ETC)

Cash Shop

• Prices Changed Both WC/GB
  • 1Day Items+Seal Added

Opublikowano

~Update

New Rates 25x! (no more dynamic)

~New Launcher

support season 12 part 1 - 2 resolution + window Mode!

Good Luck

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 10.03.2017 o 14:27, Korn27 napisał:

Prosze o zamkniecie POSTA NOWA PUBLIKACJA DZIEKUJE :D

Archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...