Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuTrex | Pre Season 12 Part 1 - 2 | Low Rates | Dynamic | IGCN | 19Th Feb | Join Today!

mutrex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo przyjemnie sie gra. Exp leci latwo, bo spoty sa po 10 mobow z respem 2 sekundy. Serwer nie jest pod donate, w xshopie malo co jest rzeczy, nic nie ma pod expa, a mozna kupowac za vote. Polecam.

Opublikowano

Bardzo przyjemnie sie gra. Exp leci latwo, bo spoty sa po 10 mobow z respem 2 sekundy. Serwer nie jest pod donate, w xshopie malo co jest rzeczy, nic nie ma pod expa, a mozna kupowac za vote. Polecam.

thank you!

Opublikowano

Jesli ktos by chcial popisac, pograc, poexpic razem, to pisac - nick Shevrill. Mam 210lvl w 4 godziny, ale naprawde przyjemnie sie gra, nie nudzi sie to ze wzgledu na ogromna ilosc mobow i niski respawn - na innych serwerach ponizej 200 expa nie dawalem rady grac, a tutaj po 200lvl jest juz x1, a naprawde milo i przyjemnie. Z powodu bardzo duzej ilosci potworow - drop jest bardzo latwy - mam juz po ponad 40 jeweli kazdego rodzaju. W dodatku jest po 10 Goldenow na inwazje, wiec jest tego od groma. Gdyby komus brakowalo zen na start, to sprzedajcie to, co dostaniecie z Pentagram Box - bedziecie mieli z tego okolo 100k, a to naprawde sporo. Mozna te itemy przenosic na inne postacie, wiec o to sie nie bojcie.

Opublikowano

Jesli ktos by chcial popisac, pograc, poexpic razem, to pisac - nick Shevrill. Mam 210lvl w 4 godziny, ale naprawde przyjemnie sie gra, nie nudzi sie to ze wzgledu na ogromna ilosc mobow i niski respawn - na innych serwerach ponizej 200 expa nie dawalem rady grac, a tutaj po 200lvl jest juz x1, a naprawde milo i przyjemnie. Z powodu bardzo duzej ilosci potworow - drop jest bardzo latwy - mam juz po ponad 40 jeweli kazdego rodzaju. W dodatku jest po 10 Goldenow na inwazje, wiec jest tego od groma. Gdyby komus brakowalo zen na start, to sprzedajcie to, co dostaniecie z Pentagram Box - bedziecie mieli z tego okolo 100k, a to naprawde sporo. Mozna te itemy przenosic na inne postacie, wiec o to sie nie bojcie.

i'm glad you enjoy it i appreciate such comments.

I hope season 12 part 1 - 2 will be done fast by IGCN so we all will be able to enjoy it!

if there's anything you'd like to suggest please do, as you can see the server is free2play therefore i'm not like most of admins doing things that players hate.

Best regards, Mutrex admin.

Opublikowano

admin napewno chce wystarowac server na silniku MVCore ?? Jak tak to nie wroze nic dobrego serverowi

I know, paypal blocked my credit card so i can't pay for any other premium website unfortunately until they will unblock my card.. 

Opublikowano

Do you know the engine MVCORE has a lot of holes and are working injection???????

i do , but not mine.

mine is one that was recoded just from me by the mvcore guy paid extra for that.

Opublikowano

Można prosić o rozpis co można dostac z Chaos Cards

yes, at the moment chaos cards are set to the same list they provide in the official webzen server 1:1, the formula for chaos cards rare items set to something like this..

s**t items 0.0001000

rare item 0.0000010.. and so on and so on.

they are not that hard to farm so collect a few and let us know what gifts you got from them :)

Opublikowano

ty je

Chaos cards dropia same śmieci + nie dropia itemy do GL

Boki tez nie dropia itemow do GL

Tak jest rowniez na Globalu.

ty jestes głupi czy poprostu nie wiesz o czym piszesz ?

Opublikowano

just like in the official version chaos cards can drop low tier items and high tier items, when it will be really relevant i will work on the chaos cards and change their drop structure.

Best regards, MuTrex Admin.

Opublikowano

A możesz zmienić żeby eventy bc/ds/cc Dawały 100GP anie WC bo sa ussles

I gdzie ten Crest dropi 0 w1 DL/RF/GL

I co ile dostaje się te 25GP bo chyba nie co 1h a co 2h xD

Opublikowano

Exp leci podobnie do serwerow x50 - gram od dwoch dni i 356lvl, wiec sie nie zrazajcie x1. O itemy bardzo latwo, leci tego pelno przez duza ilosc mobow. Na serwerze na ten moment jest okolo 65 online - mozna sprawdzic komenda /online lub /srvinfo. Jesli ktos szuka dlugoterminowego serwera non-reset, to polecam, bo naprawde warto.

Opublikowano

Fajny serwer ale mam jedną prośbę do admina. Proszę o spakowanie potionów z życiem min po 50szt. Teraz są spakowane po 3szt i nie da się np iść na drop nigdzie bo po 2 minutach trzeba wracać i robić repot. Zresztą uważam, że sprzedawanie potionów w sklepie max po 3szt to zwykłe utrudnianie życia graczom. A chyba ta gra jest żeby grało się przyjemnie a nie mega ciężko. Większość zenów wydaje się teraz na potiony. Dodając spakowane potiony admin i tak niewiele ułatwi grania bo kupowanie ich i łażenie na drop będzie kosztowną inwestycją..

Opublikowano

Witam Wszystkich

Do The.Time  -  przekarze wlascicielowi twoja prosbe

iiyamaxl - Pogadam z Wlascicielem.

A  jak masz az tak  duzy problem  to  czas  zakupic jakies  buffy na  HP / Regen

Pozdrawiam GameMaster

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Jak dla mnie za duzo smieci dopi  exc i nie tylko ilosc mobow porazajaco duza na spotach czyli zapowiada sie ot taki server na wykend ja osobiscie na tych ustawieniach niezagram alejak ktos lubi latwa gre to serv dla niego        cya moze kiedys moze gdzies

Opublikowano

Makumba nie wiem na jakiej podstawie uważasz, że serwer jest dla ludzi lubiących łatwą grę? Masz rację co do wypadania excellentów ale chyba nie pograłeś na tyle długo, żeby stwierdzić że wszystkie te itemki są z najsłabszych setów. O jakieś lepsze od setu dragona naprawdę ciężko. Nie dają one dużo defa a bez tego na mapkach powyżej lost tower jest naprawdę ciężko. Exp powyżej 200 lvl jest  mały i tylko w niewielkim stopniu rekompensują to dość duże spoty. Poza tym cały czas jest problem z zenami bo większość idzie na potiony i to jest prawdziwe wyzwanie w grze. Szczególnie, że wszystkie ceny itemków zostały przy sprzedaży do shopu zmniejszone 50' krotnie. To oznacza, że jewel of creation jest wart 300k a bless 60k gdy sprzedajesz w sklepie.

Ciekawy jestem co w takim razie jest dla Ciebie wyzwaniem. Wiem, że skaczesz po wszystkich serwerach jak zielona żabka. Najpierw zawsze wychwalasz a potem po tygodniu czy dwóch odradzasz granie. Uważasz, że to serwer dla ludzi lubiących łatwa grę na jeden weekend to musisz chyba być wyjątkowym ignorantem. Chyba nie zauważyłeś, że to serwer z low expem x5 i spadającym w miare levelowania. Nie mówię, że ten serwer jest idealny ale na pewno nie jest super łatwy do grania.

Serwer ma jeszcze jedną znaczną zaletę nad 90% inych podobnych priwów - nie ma tu żadnych sponsorów, donatorów którzy za realną kasę kupują itemki ani też 'kolegów' admina biegających w setach fo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...