Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeviasMU.com / Season 2 / Exp: 1000x / Polski Serwer / Start: 24.02

Rumcajsek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konfiguracje bardzo fajne, myslalem ze zatrzymam sie na dłużej. Ale admin to niekompetentna osoba. Odradzam

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panie rumcajsek server jest fajny godny uwagi bo stoi na s2 :) ale co z tego jak jest malo graczy i nie ma z kim grac! a zeby to poprawic to moja propozycja jest taka zeby naprawic to dc bo na pewno sie da to naprawic albo zupelnie zmienic zabezpieczenia na inny :) i zrobic rr acc dodatkowo wprowadzic system GR jaki pisalem wyzej mozna go jeszcze dopracowac! i na pewno bedzie o wiele wiecej ludzi na srv bo za tydzien bez tych poprawek bedzie 0 online tak wiec rozwaz dobrze ta propozycje :)

Opublikowano

Czas pokaże jak będzie. Musiałbym wywalić ponad 400 zł na inne zabezpieczenia co mi się na ten moment jakoś nie widzi. Dopóki są gracze - jest serwer.

Opublikowano

Czyli te zabezpieczenia co teraz sa to je zakupiles od kogos tak?

On niczego nie kupił, to jest wszystko darmowe. Wciska kita jak Matt z Artemidy :D

Jego poprzedni S2 był na tych samych plikach z tymi sami "zabezpieczeniami"

Opublikowano

On niczego nie kupił, to jest wszystko darmowe. Wciska kita jak Matt z Artemidy :D

Wyjdź człowieku i nie wracaj.

Opublikowano

kupa c***a tak jak myslalem. Dobrze ze nie pobieram. Trudno czekam na jakies 97d o podbnej konfiguracji :)

Hahahah no Matt dal czadu z tym serwerem. Pamietam jak nigdy :D

Opublikowano

Rumcajsek to jeden wielki wałek :D Stawia serwery ciągle pod inną nazwą i zadowolony  z siebie :D Te same bugi co edycje jak Dragon. 

Rumcajsek to połączenie niedojebania mózgowego Matta i Loraka z Dragon mu :D

Opublikowano

Powiem krotko zwiezle i na temat gra na tym srv to jest dno co 5-10 minut dostaje sie DC a admin nawet nie raczy tego naprawic. nie polecam gry na tym serverze!!!

Opublikowano

Nie zacząłeś - nie  zaczynaj. Serwer odradzam. Działa tylko BC (tu akurat nie dropi AA item by zaliczyć BC) CC DS Nightmare i goldy - nic więcej nuda i tyle ,a pralka wszystko pali powyżej +9 albo ja mam takiego pecha.

Serwer odradzam.

Opublikowano
"Informacja odnośnie DC:
Są one spowodowane zabezpieczeniami serwera. (Chyba lepiej jak nie ma osób używających hacków czyt. programów wspomagających grę psujących całą rozgrywkę niżeli DC.) 
Serwer będzie działać do ostatniego gracza Online. 
Myślę, że wspólnymi siłami moglibyśmy uzbierać kwotę na innego guarda. Co by się mogło wiązać z zakończeniem pierwszej edycji serwera i wystartowaniem na nowo. Taka tylko teoria. Jeżeli jesteś chętny/a w dotacji na owe zabezpieczenia proszę o wiadomość prywatną - Rumcajs."

Rozumiem, że liczyłeś na to, że postawienia serwera nic nie kosztuje... Masakra...  Albo masz kiepskie zabezpieczenia(darmowe co się dziwić) albo maszyna na której stoi serwer jest tak kijowa, że nie mam pytań... Albo ... nie potrafisz niczego zrobić a zlecenie tego komuś wiąże się z kosztami na które również nie masz. :) Wiadomo "co łaska".

P.S. gdzie kupiłeś pliki serwera i guarda ? 

Opublikowano

Postawcie sami serwer, utrzymujcie go, potem sobie krytykujcie. Jest już ponad 200 kont na serwerze. Śrenio 30+- graczy w ciągu 24h online.

Miłej nocy hejciki :yay:

Opublikowano

Postawcie sami serwer, utrzymujcie go, potem sobie krytykujcie. Jest już ponad 200 kont na serwerze. Śrenio 30+- graczy w ciągu 24h online.

Miłej nocy hejciki :yay:

30 to mało więc nie masz czym się chwalić jeśli chodzi o to :)

W niedziele widziałem max 15 przez cały dzień więc liczysz chyba, że 30 osób było przez cały dzień, wymiennie aktywnych :)

Hejtować można za darmowe pliki które są tak dziurawe, że dziwię się, że nikt jeszcze nie sfajczył tego serwera :)

Zacznij naprawiać błędy na serwerze które sygnalizują gracze, a nie piszesz jak jest super.

++ nadal nie otrzymałem odpowiedzi, skąd masz pliki guarda i serwera? :)

Opublikowano

Rumcajsek Ty jako admin powinienes miec dobre podejsc do graczy i porzadnie prowadzic server a nie na odpie.... sie! Myslisz ze taka ilosc online jest dobra? To jest po prostu kapota! Bo jak bys mial dobre podejscie do graczy i naprawial to co Ci zglaszaja na bierzaco to bys mial z 50 online minimum:) Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...