Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeviasMU.com / Season 2 / Exp: 1000x / Polski Serwer / Start: 24.02

Rumcajsek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajne ustawienia, a co z inwazjami?

@Edit: Pograłem 30m, w tym czasie dostałem 4dc, modyfikacje miast bardziej wkurwi**a niż cieszą.

Opublikowano

Testy miesiąc przed startem a tu takie badziewie ^^ Co wy robiliście przez te testy?

praktycznie zawsze na testach ludzie sobie wejda ogarna spoty, wezma staty i set od admina i elo. Pewnie jakis itemy albo jakis mob, wcisniety klawisz powoduje dc na tych zjebany customowych plikach. Wbilem na 15min i po 1dc odpuscilem, dawno tak spierdolonej lorencji i devias nei widzialem, po co to komu...

Opublikowano

Moja propozycja poprawic/naprawic DC poprawic na wyzszy lvl map warp bo po paru rr bedzie za latwo zmniejszyc drop jwl i poprawic dropajki   :)

Poprawic GR system przykladowo:

1GR:250rr wybrany set +11+L+1opt albo bron+2ringi+pedzio albo Wingi oczywiscie takie same opcje co do seta :)

2:GR 100/150rr wbicie opcji exc w wybrany zestaw i podbicie go na +12

3 GR: kolejna opcji i poziom wyzej :)

Opublikowano
stempl88:

Nikt Cie nie zmusza do gry u nas. Nie podoba się - nie graj.

Ponownego startu nie mam zamiaru robić kto chce będzie grał. Na testach żadne DC nie występowały, wiążą się one w 90% z zabezpieczeniami. Nie chcę zostawić serwera bez zabezpieczeń. Przynajmniej będą sami aktywni gracze - nie afk. Nowe mapy się nie podobają? Zmień serwer nie będę się ubiegał o każdego gracza bo komuś coś nie pasuje. Co do GR - fajny pomysł rozważę to.

Opublikowano

Z takim podejściem to nie przekroczysz 15online, komu będzie się chciało co 10minut reloga robić.

A co TY k***a myślałeś ? Jak jest adminem to ma Ci dupe lizać ? chyba coś Ci sie synek pojebało xD albo z tym na dole sie na rozumy po zamieniałeś

Rumcajsek oby tak dalej :)

Opublikowano

stempl88:

Ponownego startu nie mam zamiaru robić kto chce będzie grał. Na testach żadne DC nie występowały, wiążą się one w 90% z zabezpieczeniami. Nie chcę zostawić serwera bez zabezpieczeń. Przynajmniej będą sami aktywni gracze - nie afk. Nowe mapy się nie podobają? Zmień serwer nie będę się ubiegał o każdego gracza bo komuś coś nie pasuje. Co do GR - fajny pomysł rozważę to.

dalem Ci konstruktywna krytke... oparta na argumentach, nawet podsunalem Ci rozwiazanie tego dc. Nawet napisalem, ze nie gram, a TY co mi odpisujesz?!  Pewnie powinnienem napisac tak:

Wbijajcie na server, admin zapewnil niesamowita rozgrywke i zebyscie nei siedzieli za dlugo afk albo odeszli od komputeraza daleko, wprowadzil zabezpieczenie, ktore po dluzej grze daje DC. Jesli poczatkowe mapy to dla was nuda, na tym serverze jej nie ma, od pierwszego lvlu mozecie sie zgubic w customowej lorencji, a znalezienie sklepu przypisanego do danej klasy jest trudniejsze niz dropniecie blessa. Nawet jak wam sie uda znalezc pierwsze skille lub potiony, dalsza zabawa czeka na was w devias. Nie tylko odnalezienie sklepu graniczy z cudem,ale co lepsze nikt wam nie gwarantuje, ze znajdziecie wyjscie z miasta. Z calego serca polecam ten server, nigdzie tak customowego configu (poprostu) nie ma, admin jest elokwentym czlowiekiem i mimo, ze ponad 3/4 servera ucieklo i prosza go o naprawienie ciaglych dc ma to wszystko w dupie i woli sie wyzywac na forum i niz pracowac nad poprawa bledow

P.S polecam wyrzucac potiony po drodze, zeby sie nie zgubic... 

Pozdrawiam

Opublikowano

Kpina. Kolejny bug do kolekcji - jak się kogoś zabija to zawiesza się klient zabijającego, jak i zabijanego. Przetestowane dziesiątki razy. Na testach było to samo. Zgłoszone, rzucone w kąt. Nie rozumiem postawy admina - nie podoba się to nie graj. Co tu ma się podobać? Zepsuty zen w pt, ciągle DC, mocniejsze moby na tarkanie niż na kanturu3? Śmieszne info na stronie o spotach które się nie pokrywa z rzeczywistością? Przykład w tym śmiesznym devias - spoty w miescie. Brawa za postawę administracji. Arogancja i ignorancja level expert. Potwierdza się reguła, że nie warto grać na polskich serwerach.

Odradzam ponownie rękami i nogami.

Opublikowano

Ah jakie to typowe dla Polaczków  :O

A co ma Ci dupe lizać żebyś grał na jego serwerze za który dużo kasy płaci? -Dobra postawa admin :)

Opublikowano

Ah jakie to typowe dla Polaczków  :O

A co ma Ci dupe lizać żebyś grał na jego serwerze za który dużo kasy płaci? -Dobra postawa admin :)

no w sumie to powinnien, bo mu powinno zalezec zeby ktos wszedl (wydal kase) niz nam, kiedy mamy do wyboru tryliard innych serverow xdd 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...