Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BattlEye - koniec botów?

Marchwj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum XenoBota już po niecałych 24h problem został rozwiązany, ale system ten położył kilka większych "społeczności" związanych z boceniem - odsuwając je tylko na prywatne serwery.

to zobacz ile banów leci xD lduzie omijajac BE tym sposobem wpadają w płapke . powiedz mi kiedy k***a banowali 2 levele? albo 7? po 5minutach gry na bocie , a kiedy mass ban na 500+levele polecial kazdy dostaje bana juz nawet 2 level max 20 min i deletera

Przyznam się, że ja gram od początku z obejściem i póki co ani widu ani słychu o banie. :P

Opublikowano

powiedz mi kiedy k***a banowali 2 levele? albo 7? po 5minutach gry na bocie , a kiedy mass ban na 500+levele polecial kazdy dostaje bana juz nawet 2 level max 20 min i deletera

Może założone na tymczasowych mailach - takie konta banują z automatu, czasem nawet nie idzie wejść na maina :v

Opublikowano

Słyszałem że po tym wprowadzeniu Battle Eye strasznie ceny Tibia Coinsów spadły. O ile można wiedzieć?

Hmm, z tego co napisałem w tym temacie to ceny obecnie wyglądają tak:

Secura - 1 TC = 13,900 --> 12,200

Irmada - 1 TC = 13,800 --> 11,500

Kenora - 1 TC = 13,800 --> 10,050

Aurora - 1 TC = 23,300 --> 25,900

Czyli jak widać ceny trochę spadły, na Aurore nie patrz bo to specyficzny serwer :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...