Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradniki do botów

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zapraszam do oglądania i w razie pytań do komentowania

Jak tylko nagram nowy poradnik będę doklejał do tematu

Zapoznanie z Elfem

Podstawy skryptów

Opublikowano

Jasne że nie mam nic przeciwko :) tak jak pisałem i jak mówiłem w poradniku będę nagrywał tego więcej bo łatwiej jest zrobić na YT coś w rodzaju wikipedii elfbota niż każdemu z osobna coś tłumaczyć

Edit. Tylko prośba :) podaj w okolicy tego poradnika link do tego tematu bo nie będziesz raczej wszystkich moich filmików wklejać potem

Opublikowano

Na przyszłość: nie potrzebny jest już mc oddzielny do klienta, ponieważ otland ipchanger ma funkcję mc'ka :)

Co do poradnika przyznam się, że całego nie przejrzałem ale tak czy siak na pewno komuś się przyda.

.

Opublikowano

Na przyszłość: nie potrzebny jest już mc oddzielny do klienta, ponieważ otland ipchanger ma funkcję mc'ka :)

Co do poradnika przyznam się, że całego nie przejrzałem ale tak czy siak na pewno komuś się przyda.

owszem o ile ktoś używa otlandera ... ja osobiście wolę simsona (taki jakiś sentyment mam do niego)

i dziękuję za miłe słowa :D po to je nagrywam żeby komuś pomogły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...