Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt (zaznajomienie się) Xenobot

Arnold2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć coś na temat skryptów do xeno a mianowicie jak One działają, jak poprawnie je "Zamontować" aby w grze wszystko było dobrze, potrzebuje tym samym skrypt który będzie mi z otwartego baga z pierścieniami zakładał je gdy moja mana spadnie np poniżej 40% a zdejmował gdy będzie 90% byłby to w tym przypadku ring of healing, gram sorcem i ciężko z maną ^^

Pozdrawiam

Opublikowano

potrzebuje tym samym skrypt który będzie mi z otwartego baga z pierścieniami zakładał je gdy moja mana spadnie np poniżej 40% a zdejmował gdy będzie 90% byłby to w tym przypadku ring of healing

local RingID = 3098

Module('life s**t', function(mod)
if Self.Ring().id ~= 3089 and Self.ItemCount(RingID) >= 1 and (not Self.isInPz()) and (Self.Mana() < Self.MaxMana()*

(40/100)) then
Self.Equip(RingID, "ring")
elseif Self.isInPz() or (Self.Mana() > Self.MaxMana()*(90/100)) then
Self.Dequip("ring")
end
mod:Delay(2000)
end) 

jak poprawnie je "Zamontować" aby w grze wszystko było dobrze

Wklejasz to co podałem do notatnika, zapisujesz w Documents\XenoBot\Scripts z rozszerzeniem LUA, po czym odpalasz w bocie przez zakładkę scripts.

No i na przyszłość o skrypty pisz w tym temacie - http://www.mpcforum.pl/topic/1259260-pro%C5%9Bba-o-skryptywaypointycaveboty/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...