Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKILL] Kropka dla snajperów

carbonx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było już kilka takich tematów w tym dziale ale większość programów to trojany i inny syf dlatego wrzucam wam program (napisany w 20 sekund) który wyświetla czerwoną kropkę (a w zasadzie kwadracik :)) na środku ekranu. 

Zalety:

- nie musisz już mazać po monitorze markerem

- nie zainstalujesz wirusów

- program waży niecałe 400 kb

Instrukcja:

1. Pobierasz zipa

2. Wypakowujesz

3. Uruchamiasz setup.exe

4. Klikasz zainstaluj

5. Na ekranie pojawia Ci się czerwona kropka (kwadracik) aby go zamknąć należy w pasku kliknąć prawym przyciskiem na ikonkę aplikacji a następnie wybrać: Zamknij okno.

6. To by było na tyle

Najnowsza wersja: 

v.0.0.2

-------------------------------------------

Changelog:

+ Normalny wygląd (okrągła kropka)

~ Naprawiony problem z  kursorem

Download: http://www.mediafire.com/file/8bh09c5pyb28h5i/sdot_by_carbonx.zip

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/e7fd0c1124aac4abbc6c9b46e604680d7da6922a0e3616832f491bdf1f01aaac/analysis/1486842937/

Starsze wersje aplikacji: 

v.0.0.1

Changelog:

+ Pierwsza wersja aplikacji

Download: http://www.mediafire.com/file/s6dpjhx7qj348qs/skill_dot.zip

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/90564f6fa2f82bc593456a2371524ed9b0a24fdce85895a734772b231106bbae/analysis/1486829208/

Wynik Skanu to: 0/56 - plik nie zawiera żadnych wirusów 

Najpierw należy odpalić SKILL'a a dopiero potem aplikację.

To by było na tyle, myślę że jutro wrzucę już bardziej zaawansowaną wersję która będzie działać również na trybie pełnoekranowym + możliwość wyboru celowników.

Opublikowano

o lol.

Jakoś xigncode mnie nie lubi i wywala z gry.

Podejrzewam, że dlatego, że kropka to aplikacja .exe, a jak wiadomo xigncode gdy wykryje coś niezindetyfikowanego wywala z gry.

Jedynie działa, kiedy usunę folder xigncode z lokalizacji skilla, ale po jednej grze (ponownym uruchomieniu gry)

znów wykrywa. Działa tylko, kiedy za każdym uruchomieniem gry, usunę ten folder.

Logicznie, anty hack nie powinien wywalać za kropkę. Bo i tak przecież każdy może namalować ją flamastrem, czy przykleić kawałek plasteliny. No , ale cóż anty hack poprostu uznaje to za "zagrożenie"

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

Nie ma żadnego problemu gdy odpalisz kropkę po odpaleniu SKILL-a.

Ale bardzo dziękuję za uwagę, już dopisałem do poradnika.

Opublikowano

No teraz działa idealnie :)

i taki ps/ jeśli kropka mruga, czasami pomaga zwiększenie w menadżerze zadań jest priorytet na wysoki (setup.exe)

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

No teraz działa idealnie :)

i taki ps/ jeśli kropka mruga, czasami pomaga zwiększenie w menadżerze zadań jest priorytet na wysoki (setup.exe)

Mówię pisałem to dziś na szybko i nie jest to wogóle dopracowane, na jutro postaram się wrzucić już godną uwagi wersję z wieloma celownikami i być może nową funkcją.

@Edit

Już teraz wrzucam wam wersję z normalną kropką oraz naprawionym problemem z kursorem.

Opublikowano

@ref

Drobne poprawki w wersji 0.0.2.

A już niedługo: Nowa lepsza wersja (ze zmianą celowników, przypięciem nawet na pełnoekranowym i wieloma innymi funkcjami pojawi się do końca tygodnia).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podasz nowy link? bo stary nie działa :/

Edit:

Link już działa ale programik nie :/ czerwona kropka jest ale na zwykłym ekranie jak sie gra odpali to nie ma juz ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podasz nowy link? bo stary nie działa :/

Edit:

Link już działa ale programik nie :/ czerwona kropka jest ale na zwykłym ekranie jak sie gra odpali to nie ma juz ;/

Musisz włączyć SKILL'a w wersji okienkowej. Jak na razie nie mam chwili aby usiąść i napisać coś porządnego co będzie miało więcej funkcji, wiec na razie program zostaje w tej wersji.

• Aive zmienił(a) tytuł na [SKILL] Kropka dla snajperów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...