Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

djmucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xyz

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

Nie polecam, ciągle się reklamują na innych serwerach..

Przykład, opis kanału jednego z właścicieli: http://screenshot.sh/oBMxdKdR5W4iv

Panie gdzie jest napisane, właściciel zazdrościsz, że mamy więcej osób. Ta notka była wysyłana na jednym z naszych starych serwerów :) 

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

Nie polecam, ciągle się reklamują na innych serwerach..

Przykład, opis kanału jednego z właścicieli: http://screenshot.sh/oBMxdKdR5W4iv

Panie gdzie tam pisze, właściciel zazdrościsz, że mamy więcej osób. Ta notka była wysyłana na jednym z naszych starych serwerów :) 

Jak już to "Panie gdzie tam jest napisane"  - polecam przeczytać http://sjp.pwn.pl/slowniki/jest%20napisane.html

Tak zazdroszczę, że macie więcej osób, niż na moim serwerze..  :confused: 

No niezłe wytłumaczenie, że ta notatka była wysyłana na starym serwerze.  xD 

Opublikowano

Nie polecam tego TeamSpeak'a. Chodzą i reklamują się na innych ts'ach. Nawet u mnie byli, gdy przyszedłem spytać się o co chodzi, to niby nie oni. Żałosne.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Polecam serwer. Wszystko mają legalne, poza sposobem zdobywania ludzi, ale to taki drobny szczegół :) Poza tym reszta jest na prawdę dobra. Miła administracja, dobrze zrobiony serwer, fajna atmosfera :D

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie z tsem ale (zobacz dolną część posta).

A taki Janusz tsa chce wbić na stronę i ...

It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.

Pozdrawiam kolorem czarnym,

G..

Opublikowano

Serwer ogólnie ładny i raczej nie ma się do czego czepiać (poza kilkoma szczegółami) ale reklamowanie się na innych ts'ach jak dla mnie ich dyskwalifikuje.

PS: A i jeszcze tak jak @up napisał jak na serwer ponad 200 online to moglibyście zadbać o porządną stronę internetową (w sumie to o jakąkolwiek, grunt żeby coś było).

Opublikowano

Tak jak napisali inni, chodzą ddosują reklamują. Mi się przed tym rakiem już udało zabezpieczyć i żadna nowa osoba nic nie zareklamuje ani nie zddosuje :)

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Nie polecam z powodu brudnych reklam chodzą na inne TS'y wysyłają notki ze ten ts będzie zaraz OFF i zapraszają do siebie i wywalają serwer. Administracja może i doświadczona ale ma zero szacunku do użytkowników oraz sam doświadczyłem ataków w mą stronę od administracji bo powiedziałem im prawdę.

Opublikowano

Crack licencja - https://scr.hu/l0GrPP - dyskwalifikuje Was odrazu. Szkoda że takie serwery mogą mieć tu prezentację. Wnioskuję o usunięcie prezentacji ze względu na owego cracka.

Co do drzewka, drzewko jak drzewko, nie porywa jakoś.

<22:06:30> "MusicBOX™ #Poczekalnia": Teraz plejsuje: Aquagen - Hard to Say I

Przepraszam, co robi? "plejsuje" ? Gratki.

Zlepka chyba jakiś syfiastych domen, uwaga:

*** 30/01/2017
<17:18:20> "(m-bot) Guard System":     Witaj, Kapitol na » TsTiger - Publiczny Darmowy Bezpieczny [Online: 42].
<17:18:20> "(m-bot) Guard System": 
<17:18:20> "(m-bot) Guard System":     Informacje Serwerowe:
<17:18:21> "(m-bot) Guard System": 
<17:18:21> "(m-bot) Guard System":     Aktualna ilość użytkowników: 47 / 256 (18.36%)
<17:18:21> "(m-bot) Guard System":     Wersja serwera: 3.0.13.6 [Build: 1478594913]
<17:18:21> "(m-bot) Guard System":     Informacje Użytkownika:
<17:18:21> "(m-bot) Guard System":     Jesteś z Nami od: do tego czasu odnotowaliśmy 1 połączeń do serwera.
<17:18:21> "(m-bot) Guard System":     Twoje najdłuższe połączenie wynosi: Brak najlepszego czasu.
<17:18:21> "(m-bot) Guard System":     Spędziłeś(aś) na serwerze mniej niż 1 godzinę w tym 100% online.
<17:18:21> "(m-bot) Guard System":     Aktualnie nie posiadasz u Nas kanału. Aby go otrzymać wejdź tutaj: ● Darmowy Kanał i odczekaj 1 minute.
*** End of chat history
<22:04:26> "LuckyBOT @ Aktualizator":     Witaj Pantoflarz na » LuckySpeak.pl ~| Bezpieczny | AntyDDOS | ~ 152/512 «,,
<22:04:26> "LuckyBOT @ Aktualizator": 
<22:04:26> "LuckyBOT @ Aktualizator":     Informacje serwerowe:
<22:04:26> "LuckyBOT @ Aktualizator":     Aktualnie jest 157/512 uzytkownikow online
<22:04:26> "LuckyBOT @ Aktualizator":     Rekord użytkowników na serwerze wyniósł 270
<22:04:26> "LuckyBOT @ Aktualizator":     Serwer działa od 3 dni 20 godzin 7 minut
<22:04:26> "LuckyBOT @ Aktualizator":     Informacje o Tobie:
<22:04:26> "LuckyBOT @ Aktualizator":     Twoje pierwsze polaczenie z serwerem: 13.02.2017
<22:04:26> "LuckyBOT @ Aktualizator":     Twoje ostatnie polaczenie z serwerem: 13.02.2017
<22:04:26> "LuckyBOT @ Aktualizator":     Twoja ilosc polaczen z serwerem: 1
<22:04:26> "LuckyBOT @ Aktualizator":     Twoje najdłuższe połączenie z serwerem wynosi: Brak najdłuższego czasu połączenia
<22:04:26> "LuckyBOT @ Aktualizator":     Spędziłeś na serwerze: Brak czasu spędzonego na serwerze

Więc nie wiem co w sumie sądzić. Może kilka domen na raz wyjasnia nagły większy ruch - patrz wyżej.

Plusik to w miare ładne ikonki i baner, no ale strona to jednak jako wizytówka nic sobą nie reprezentuje.

Ogólnie negatyw bo nie szanuje ludzi którzy lecą na crackach, ale pozatym neutral.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Nie popieramy na forum piractwa, dlatego też prezentacja Twojego TS'a zostaje wyrzucona.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...