Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Dwa WIN7 widoczne przy uruchamianiu

Diavo

Pytanie

Opublikowano

Witam. Sprawa wygląda mniej więcej tak:

Miałem na dysku C - Windowsa 7, zainstalowałem drugiego Windowsa na drugi dysk, po czym tego pierwszego usunąłem (to było już dawno temu  i nie pamiętam dokładnie) No i teraz uruchamiając komputer, po tym jak się to wszystko załaduje ale zanim pokaże się startowanie Windowsa (Trwa uruchamianie systemu Win...) to mam takie czarne pole do wyboru a na nim:

1.WIN7

2.WIN7

i wybieram opcje 1 bo na drugiej nie ma windowsa, ale jest to ślad po tym z dysku C, no i jak to usunąć, żeby wgl nie trzeba było wybierać?

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko się nie pomyl i nie skasuj czasem niewłaściwego. Najlepiej czas pokazywania ustaw na 0  , skasuj niepotrzebny albo ustaw go jako domyślny system. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@Up o tym sposobie to ja wiem, ale jak to całkiem usunąć z pamięci? Bo co z tego, że będzie niewidoczna lista wybierania skoro zapis o windowsie będzie gdzieś istniał nadal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...