Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x5-15] OldSquadMU

OldSquad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Ci tylko mówię za co dostałeś bana i nie są to poufne informacje z ts bo pisałeś o tym też na ally czacie. Jeśli jesteś podłączony przez tw jest to logiczne że na tym pc jest inne Ip. W obecnej chwili maksymalna liczba kont wynosi 4 na oba suby, możesz mieć 4 na jednym albo rozłożone. Jak chcesz się dowiedzieć kto to zrobił (tak przypuszczamy) to wbij kiedyś na ts, szkoda konta jak najbardziej bo była to dobra postać - nie mam nic przeciwko sprzedaży Acc jednak administracja zareagowała jak zareagowała.

• Odpowiedzi 505
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze zareagowala ale mogla 1dzien pozniej ^^ Co do postaci byla dobra do czasu az sie Rumuni poplakali i GM zrobil ciecia na RF co mnie skonilo i nie tylko mnie do zakonczenia tam gry co w kosekweci mialo dojsc do sfinansowania mojego straconego czasu. Ale reszta textu co napisalem jest jak najbardziej prawdziwa szczegolnie co do multikont. Co do TS pewnie ze w wolnej chwili wbije jakos wieczorkiem, wiekszosc ludzi ok i jak najbardziej chce zachowac kontakt na przyszlosc ;]

Opublikowano

W tej chwili kilku RF gra i sobie chwalą, także balans został delikatnie naprawiony. Największym plusem jest stabilnośc serwera, bo nie było niespodziewanych przerw ani większych ddos który utrudnily by rozgrywkę

Opublikowano

Hello,

Reconnect has been fixed and it will be back on next updates from today or tomorrow along with other things.
(Another client update is needed).

Also please report any post-updates tweaks so we can handle them.What we can solve in time we'll solve, other things will be fixed after this updates as we are in a hurry for the reconnect.

Keep in mind that we are working hard to bring this project into an almost perfect state so we need your help !

If everything will be good after this updates we would like to celebrate and reward your time & patience with double bonus exp for this weekend (4 hours instead of 2).

Also, we want to announce that there are some big events upcoming next weeks as it's Easter and we're here to have fun together.

More info's : HERE

Join us ! : http://mu.oldsquad.ro

"The only way to do great work is to love what you do" - Steve Jobs

Opublikowano

Pobrałem wczoraj, gra się świetnie. Online w okolicach 700, po podzieleniu na 2 i tak robi wrażenie. Warto zacząć jeszcze grę, szybko się bije lvl, a o pt bardzo łatwo. Ja po nocce i kilku godzinach wczoraj wbiłem pierwszy reset. Tylko jakby ktoś miał DS +15 na oddanie^^. Pozdrawiam i zachęcam do gry.

Opublikowano

Najlepszy serwer na jakim grałem w ciągu ostatnich kilku lat. Masa ludzi, bardzo rozwinięty handel i profesjonalna administracja.

Thanks for your words.

Join us !

http://mu.oldsquad.ro

"The only way to do great work is to love what you do" - Steve Jobs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...