Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x5-15] OldSquadMU

OldSquad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czytam i wszyscy chwalą ale co do grania vitRF 270lvl i krowy w lt3 bije na 3 hity z bufem.(<300lvl oraz EE) Mam cały sacred 13 i pure vit. Mega słabo.. Wiem, że elf i sum mocne, ponoć dw nawet też ale rf vit porażka. 

ADMIN plz give more dmg to vitRF

ponoć mają dzisiaj coś zmieniać z RF więc nie denerwuj się Andrzeju

• Odpowiedzi 505
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Today we raised our slots again and another round of updates.

We reached 570+ online before the server maintenance !

Join us and let's get to 700 this weekend ! ;p

Don't forget about bonus exp from Saturday and Sunday, from 18:00 to 20:00 double exp !

Enjoy !

"The only way to do great work is to love what you do" - Steve Jobs

Opublikowano

Jedyny problem jaki na razie zauważyłem to zbyt częste goldy, które zabijają graczy. Goldy pojawiają się co 3h. Nie można przez nie normalnie expić bo 90% graczy nawet w party i z buffem ich nie zabije. Mówie tu o np Tarkan.

Druga sprawa to język w jakim  tutaj się pisze posty. To forum jest polskie i pisze się na nim po polsku! Nie mam zamiaru pisać tu po angielsku (używam języka angielskiego na codzień bo mieszkam w Anglii od lat). To admin serwera ma się dostosować do nas tutaj a nie my do niego! Jeżeli admin ma z tym problem to może stosować google translator albo szukać pomocy u swojego polskiego GM'a.

Opublikowano

Jedyny problem jaki na razie zauważyłem to zbyt częste goldy, które zabijają graczy. Goldy pojawiają się co 3h. Nie można przez nie normalnie expić bo 90% graczy nawet w party i z buffem ich nie zabije. Mówie tu o np Tarkan.

Druga sprawa to język w jakim  tutaj się pisze posty. To forum jest polskie i pisze się na nim po polsku! Nie mam zamiaru pisać tu po angielsku (używam języka angielskiego na codzień bo mieszkam w Anglii od lat). To admin serwera ma się dostosować do nas tutaj a nie my do niego! Jeżeli admin ma z tym problem to może stosować google translator albo szukać pomocy u swojego polskiego GM'a.

co Ty ględzisz? nasza gildia te tantale solo klepie i pasają w 30-50 sekund ... jakie party? jakie koxy? 90% graczy? raczej 90% ludzi bez resa :)

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

Masz rację forum jest Polskie ale sadze ze jestes pierwsza osoba której przeszkadza ten fakt. Ważne że serwer jest stabilny i gra dużo ludzi bo pisanie po Polsku nie tworzy atmosfery ja serwerze ani tum bardziej nie zapewnia jego stabilności. Zapraszam serdecznie na serwer - niebawem zwolni nam się kilka miejsc w gildii więc zapraszamy w szeregi Grom aktywnych graczy korzystających z teamspeak'a

Opublikowano

Due to players votes, the Bonus System from Sunday will be from 15:45 until 17:45 [double exp] because of the Castle Siege starting at 18:00.

Today at 18:00 GMT+2 [server Time] the first chapter of Castle Siege will be writed !

There are 3 big alliances that will attack and admins guild that will defend !

Participants :

Ally1 : GROM + HonoR

Ally2 : FURY + NewOrdeR

Ally3 : United + Forever

The Castle Siege will be streamed live by @Stripeink on his twitch : http://twitch.tv/stripeink

May be the alliance win, but we will all win some great moments / fights, so join us !

Full info's about the CS here : https://oldsquad.ro/...p?showtopic=997

Keep in mind the following things:

- Drop in lot wil be reduced hardly for first CS

- There won't be any senior for first CS

- JoG drop will be hardly reduced for first CS

So, enjoy the fun !

Opublikowano

A teraz wiadomość do tego hardego Ibaneza, którego gildia podobno w 40s klepie solo Golden Tantalosa: I gdzie ta Twoja gildia była na Csie? Pierwsi w statystykach, rankingach, dwie pełne gildie w ally a na Csie daliscie się zrobić jak małe dziewczynki. Mocni to Wy jesteście tylko w gębie jak trzeba jakiegoś nowego gracza sklepać bez resów..

Rozpychają się na cały serwer, arogancko kaesują każdemu bo wydaje im się, że jak są 'z TEJ GILDII to mogą wszystko' . A jak przyjdzie co do czego to okazuję się, że na Csie padają jak muchy.. Miejsc w gildii dla normalnych graczy nie macie bo każdy maina i po 2 alty trzyma tylko potem nie ma kto walczyć o zamek.. Gratulacje Panowie! Pozdrawiam!

Opublikowano

O czym Ty człowieku mówisz? Od nas z gildii na Cs byli prawie wszyscy, nie moja wina ze nasze ally wystawiło jedno party na cs, chyba naprawdę nie widziałem kto padał jak muchy albo oglądałem innego csa. W gildii nie ma ani jednego Alta, wszystkie postacie to mainy, nie da się niestety w 25 osób wybrać przeciwko 40-50 z jednego ally tym bardziej że statystyki są wyrównane na serwerze a przewaga 20-30 lvl nie wiele daje. Nie składamy broni i czekamy na kolejną walkę za tydzień :)

PS zobacz zresztą ranking Cs, jak szły nam kille i kto przoduje w tym rankingu, "i Herkules dupa kiedy ludzi kupa"

Opublikowano

There was a nice fight for the first CS, where the polish guild GROM had a nice prestation, can't wait to enjoy the 2nd CS from next week ! :)

Until then, join us and let's break more records ! Right now 580 online, aiming 600 tonight !

https://mu.oldsquad.ro

Opublikowano

Hello,

Yesterday we made a new record : 603 online

Congrats all ! :)

Because of that, I added new spots in some of your favorite maps.

New spots :

- Karutan 1 : 7 spots (33 179,208 17,208 42,44 53,31 91,212 189,220 148)

- Karutan 2 : 2 spots (195 59,100 90)

- Icarus : 4 spots (45 70,27 62,32 80,32 100)

- Aida2 : 5 spots (188 188,212 201,155 233,135 120,77 144)

Wednesday we will have big updates with more fixes and improvements, until then please report everything on our FB page : http://facebook.com/oldsquadmu or via PM forum (even site ticket).

#HOT : If we reach 700 online we'll open another realm (sub-server) that will be same like this one (whisper/post working for both) and with a limit of 400 players per realm.

We'll try to fix everything you are reporting so keep it up !

Also we're taking into consideration your suggestions so don't hesitate to show them up on forum

Enjoy !

OldSquad Team.

Opublikowano

Tonight another updates, stay tunned !

Opublikowano

We're holding 600+ online on peak times, join us for daily new records ! :)

http://mu.oldsquad.ro

New updates moved for tomorrow !

Opublikowano

REPAIR FACKING CLASS BALANCE SM 2rr MAKE 3k DMG (decey) DL 2rr 4x 600 (Fire) RF 2rr 4x40 with ignore (chain)   (this same ee buf)

AND STOP TALK ABOUT BAD STATS 

Opublikowano

Fakt coś nie tak jest z balansem klas. Sm jest bardzo mocny. Zawsze nim grałem a na tym serwerze zamiast niego zacząłem grać DL i teraz naprawdę żałuję. Już w pierwszym tygodniu gry  gdy zaatakował mnie cometfall sm nie potrafiłem go zabić fireburstem bo strasznie mały miałem dmg i padałem szybko. Dziwiło mnie to bo zazwyczaj to DL powinien rozdawać karty a szczególnie walcząc z sm'em. Myślałem, że coś się zmieni za jakiś czas ale mając 2 resy i lvl 300 DL w icarus zadaje mniejsze obrażenia od znajomego sm'a z 1 resem. (on używa evil spirit a ja fireburst). Zdecydowanie coś jest nie tak.

Opublikowano

Panowie wbijcie 1 albo 2rr i zobaczycie ze wszystko się rownowazy. Tyle ze nie rozumiem dlaczego mówicie o dl bo akurat ta klasa jest mocna od początku (szczególnie na 1rr). Sam gram sm i faktycznie ma duży dmg ale za to ma zbugowany teleport (chyba specjalnie) wiec na pvp pada jak mucha :)

Generalnie tak dopracowanego serwera nie było od dawna wiec zapraszam wszystkich :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...