Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot, pomoc z lootingiem

wojoc1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje pomocy . Wiec tak problem polega na tym, że gdy bot zabija potworki i otwiera by zebrać loota, to otworzy z 1/2 trupy a już 3 nie.... i piszę, że "You cannot use this obcject" i musze wyłączyć walkera ruszyc się i dopiero zaczyna podbiegać do tego 3 trupa otwiera i wtedy zbiera... Jest to uciążliwy problem nie wiem na czym polega nie spotkałem się jeszcze z takim problemem, chciałbym zaznaczyć, że jestem użytkownikiem bota od niedawna od miesiąca, więc z dystansem proszę podejść do sprawy, i wytłumaczyć mi gdzie zrobiłem błąd. Dziękuje, i pozdrawiam!

Opublikowano

Niestety nie pomoglo dalej tak robi pragnę zaznaczyć, że to dzieję się na serwerze Highexp.eu, gdzie animacja uderzania spellów jest bardzo szybka,  i jak zdąży zabić 1 moba to go otwiera i zbiera loot z drugim tak samo, ale jak skonczy zabic 3 , to jest exhausted chyba za duży jak już nie uderza spellami i się zacina i piszę wtedy, że "You cannot use this obcject". Nie da się jakoś zmniejszyć czas rzucania spellów ? A pragne także dopowiedzieć, że to jest czar typu explo target bijący w 1 osobe, taki obszarowy, bo obszarówka jest tu słaba.

Opublikowano

dzieję się na serwerze Highexp.eu, gdzie animacja uderzania spellów jest bardzo szybka,

To wszystko wyjaśnia.

Nie da się zmniejszyć czasu rzucania spellów, chyba że w jakimś shooterze w lua. Chociaż myślę, że to i tak nie pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...