Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot "mówiący" na Centrum Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję bita tak jak w temacie. Chodzi o To że jak ktoś wejdzie na centrum pomocy to bot zacznie mówić ... Jeżeli ktoś zna proszę o link i poradnik jak zainstalować.

Kontakt:

Discord: heraqu#6670

Opublikowano

Poszukuję bita tak jak w temacie. Chodzi o To że jak ktoś wejdzie na centrum pomocy to bot zacznie mówić ... Jeżeli ktoś zna proszę o link i poradnik jak zainstalować.

http://www.mpcforum.pl/topic/1526902-bot-abot-darmowy-bot-na-tw%C3%B3j-serwer-teamspeak/

Link i poradnik jak zainstalować.

Tylko chyba posta chciałes nabić -.-

W tamtym temacie jest tylko pokebot, a nie livehelp.

Napisz do K-Scripts'a o LiveHelpa :)

Opublikowano

Aktualnie dostępnych jest kilka aplikacji tego typu. od K-Scripts,Adamsa,Mnie,I jeszcze kilka osób których nie jestem w stanie wymienić.

Opublikowano

F5 / Szukam darmowego lub płatnego ( niska cena )

Kontakt:

Discord: heraqu#6670

Opublikowano

Jeżeli poszukujesz bota który odtworzy jedną wiadomość tylko po wbiciu na kanał no to wystarczy sam sinusbot, jezeli jednak bot ma być bardziej złożony to tu w grę wchodzą tylko płatne boty, z tego co pamiętam livehelp kosztuje 150 zł.

Opublikowano

To ja powiem tyle, poszukaj na forum wrzuciłem taki plik (jeżeli szukasz za darmo ;)) .mp3 i wrzucasz sobie go do sinusbota i masz takiego lektora za free :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...