Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wpisanie 10 minutowego e-maila przy zakładaniu konta

Proxion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam swoje konto nick shibuke zakladalem je na 10 minute mail i trach! Zapomnialem hasla ;( jest jakis sposob zeby odzyskac haslo?

Opublikowano

Nie wiem czemu stworzyłeś konto na 10 minute mail. Kompletny bezsens

Tak jak @Smoguś tylko opcja kontaktu do supportu może pomóc.

Jednak wątpie, żebyś odzyskał konto, Gameforge raczej nie pozwala odzyskiwać konto na "10 minutowym mailu". Może uznać nawet, że jest to kogoś innego. Musisz serio znaleść mocne argumenty

@ Proxion 

Załączniki i inne? Poprostu wybierasz na stronie supportu zakładkę "Kontakt z support" i

A no i tak, odpowiadają w 24-72h. Trochę trzeba jednak poczekać.

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

Nie wiem czemu stworzyłeś konto na 10 minute mail. Kompletny bezsens

Tak jak @Smoguś tylko opcja kontaktu do supportu może pomóc.

Jednak wątpie, żebyś odzyskał konto, Gameforge raczej nie pozwala odzyskiwać konto na "10 minutowym mailu". Może uznać nawet, że jest to kogoś innego. Musisz serio znaleść mocne argumenty

@ Proxion

Załączniki i inne? Poprostu wybierasz na stronie supportu zakładkę "Kontakt z support" i

A no i tak, odpowiadają w 24-72h. Trochę trzeba jednak poczekać.

Jeżeli doladowywales cash to jak najbardziej jest duża szansa na odzyskanie konta, ponieważ zapytają Cie o sposoby płatności, daty płatności, kwoty itd. Jeżeli jednak nigdy nie doladowywales cashu to jest bardzo nikła szansa na odzyskanie konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...