Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot proxy/vpn

9518636

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest mozliwosc w xenobocie odpalenia proxy? Widzialem taka akcje gdyby ktos mogl podeslac skrypta (byle wpisac swoje proxy ofc) 

2. ma ktos vpna ktory nie bedzie wywalal poprzednich kont? 

Aa i jeszcze znacie jakies dobre vpsy? Potrzebuje do stawiania bocikow. Manualny ekran oczywiscie, btw Aruba na linuxie za 4zl wyciagal 20zl. Wiec najzwyzej wezme go. (Xeno dziala na linuxie?)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po co Ci vpn? Przecież nie wywala kont. Ja na Arubie za 4 zł bociłem przez Virtualboxa na XP, bo na 7 za mało ramu :/. Niby można na Linuxie odpalić XenoBota + Tibie przez WINE, ale jak ostatnio próbowałem to przy włączaniu Tibii wywołało jakiś błąd z DX9. (nie polecam lvlup.pro, przy odpalaniu jakiegoś obrazu w VB też jest błąd :()

A XenoBot nie działa na Windows XP, więc na Arubie zostaje Ci Tibia Auto, albo Windbot, ale to musisz kupić :)

Opublikowano

Vpn potrzebuje by odpalic 4+ kont.Na hexerez jest max 4 konta. Nie znam zadnych vpnow ktore na to pozwola.

Up. Za to konto na 4 zl na linuxie odpaliles virtual boxa pobrales na nim xp i normalnie bociles?xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...