Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje szablonu pod Serwis z filmami

Gość MrBlant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Poszukuje szablonu pod serwis z filmami

1.Nie ważne na jaki silnik

2.Zacznijmy od darmowych

Dziekuje bardzo za kazdą pomoc wskazówke

Ps:Fajnie jak by to byly szablony dla nowych serwisow

Opublikowano

Ale na inne style czy na inne platformy? Jeżeli na inne platformy to mogę Ci podesłać jeszcze parę linków, a jeżeli chodzi o inny styl to powiedz jaki.

Opublikowano

Ale na inne style czy na inne platformy? Jeżeli na inne platformy to mogę Ci podesłać jeszcze parę linków, a jeżeli chodzi o inny styl to powiedz jaki.

Szukam stylu ktory bedzie latwo przerobic cos ala pod zalukaj i pod kinomana zeby byly slajdy :D polecanych lub dodanych filmow no i wybor danej grupy filmów cos ala mojseans.pl nie mowie ze dokladnie taki bo raczej takiego nie znajde ale zeby bylo mi latwiej przerobić go pod taki uklad

Opublikowano

Raczej ciężko będzie ci znaleźć jakiś template podobny do strony XXX, łatwiej było by jaki kol wiek szablon przerobić i dopasować pod działalność witryny.

Jeśli pomogłem to zamiast gdzie kol wiek klikać najlepiej wejdź na stronę http://www.pajacyk.pl i kliknij.
W ten sposób pomogłeś. Czy to takie trudne aby wykonywać tą czynność codziennie?

Opublikowano

Raczej ciężko będzie ci znaleźć jakiś template podobny do strony XXX, łatwiej było by jaki kol wiek szablon przerobić i dopasować pod działalność witryny.

Właśnie szukam  szablonu z ktorego bedzie mi najlatwiej  coś przerobić

@ref

Opublikowano

Skrypt DLE

tu masz szablony:

http://topskript.net/dle/dletemplates/

oo dziekuje popatrze sb chodz ciezko mi bd cos znalesc po po rosyjsku stronka :D

Jak znasz dzial z szablonami pod strony z filmami to podlinkuj.

@ref

Ten link co podałem jest działem z szablonami, wystarczy poszukać tego co cie interesuje, kliknąć na nazwe np "ZOBRA [DLE 11.2]", a później na czerwony napis lub niebieski guzik na dole strony przed komentarzami.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Skrypt DLE

tu masz szablony:

http://topskript.net/dle/dletemplates/

oo dziekuje popatrze sb chodz ciezko mi bd cos znalesc po po rosyjsku stronka :D

Jak znasz dzial z szablonami pod strony z filmami to podlinkuj.

@ref

Ten link co podałem jest działem z szablonami, wystarczy poszukać tego co cie interesuje, kliknąć na nazwe np "ZOBRA [DLE 11.2]", a później na czerwony napis lub niebieski guzik na dole strony przed komentarzami.

Dzieki mordo o to wlasnie chodzilo napewno coś tam znajde dla ciebie Naj + like :D jak mieszkasz gdzies blisko stawiam kolejke bez pierdolenia jak co priv :D a temacik DO ZAKMNIECIA !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...