Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot: Waypoint/Skrypty lua FULL AFK | EK,ED,MS,RP | SolidSkrypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnalem to na tych co mialem, wystartowalo jest git :) Dziekuje bardzo za pomoc

Napisz jak to ogarnales. Moze innym sie przyda ta informacja.

Błąd polegał na tym - (mam takie wrazenie) ze bp nazwałem Grey Backpack a nie GrayBackpack...

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1. [8+ All] BlessingBuyer - Bot sam kupuje wszystkie blessy 

Ten bot nie kupuje twist off fate, żeby się ktoś nie zdziwił :)

No to ja jeszcze dodam, że trzeba mieć pobrane wszystkie mapki ;)

Najlepiej z tibiamaps.io

Opublikowano

1. [8+ All] BlessingBuyer - Bot sam kupuje wszystkie blessy 

Ten bot nie kupuje twist off fate, żeby się ktoś nie zdziwił :)

racja zmienię opis 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano (edytowane)

a wytłumaczy mi ktos co to jest to [300+ M] Lizard City EXTRA2 i [300+ M] Lizard City EXTRA?

Z tego co widze w configu to moga byc to pliki, ktore odpowiadaja za dodatkowe waypointy jezeli zaznaczyc true na shortcut lub sellitems.

Edytowane przez Alve

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Czy to są najnowsze wersje skryptów?

Nie, są to skrypty, które można pobrać z pX od jakichś 2 lat.

Wersja biblioteki sslib.lua w losowym skrypcie z tego tematu:

JlWAz6k.png

Najnowsza wersja biblioteki:

u6o0q9H.png

Opublikowano (edytowane)

Powiem tak. Siedzę w tych skryptach od solida około miesiąca czasu. Praktycznie każdy skrypt, który do tej pory używałem wymagał jakiś poprawek. 

Aktualnie jestem na 42. [220+ RP] Okolnir Frost Dragons Hardcore.

Zostawiłem go 2 noce = 2x stuck i dead. Postać wpada w ukryte hole w Okolnir na frostach. Na hexerze respią się tam frosty co jakiś czas, char siedzi tam dopóki nie skończą mu się poty potem PADA.

Potrafi ktoś mi pomóc to naprawić?

Edytowane przez kolekrks
Opublikowano (edytowane)

Powiem tak. Siedzę w tych skryptach od solida około miesiąca czasu. Praktycznie każdy skrypt, który do tej pory używałem wymagał jakiś poprawek. 

Aktualnie jestem na 42. [220+ RP] Okolnir Frost Dragons Hardcore.

Zostawiłem go 2 noce = 2x stuck i dead. Postać wpada w ukryte hole w Okolnir na frostach. Na hexerze respią się tam frosty co jakiś czas, char siedzi tam dopóki nie skończą mu się poty potem PADA.

Potrafi ktoś mi pomóc to naprawić?

Hexera to nie RL Tibia

ustaw w walkerze by omijał te hole albo ustaw by zawsze w nie wchodził i wychodził 

Edytowane przez ganar24

HDD1SRE.png                            

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Mam problem, dokładnie Hexera Liberty Bay - Necromances, bot wszystko kupi, idzie na expa, skoncza mu sie poty wraca, zatrzymuje sie w depo i stoi az nie wlacze od nowa. Pomocy !

Edytowane przez tofik2342
Opublikowano

Mam problem, dokładnie Hexera Liberty Bay - Necromances, bot wszystko kupi, idzie na expa, skoncza mu sie poty wraca, zatrzymuje sie w depo i stoi az nie wlacze od nowa. Pomocy !

Depositer w Solid Scriptach (tych starych - np. z tego tematu) nie działa poprawnie, bo w czasach gdy je pisali była inna mechanika skrzynek w depo.

Opublikowano

Cześć/ Mam problem ze skryptem na muggy plains dla rp. Przerobiłem go sobie na wersje dla ed jednak po odpaleniu bot podchodzi do depo otwiera zamyka i koniec nic więcej się nie dzieje. Jakieś porady? Nie chodzi o bp bo do otwierania bp nawet nie dochodzi.

Opublikowano

Cześć/ Mam problem ze skryptem na muggy plains dla rp. Przerobiłem go sobie na wersje dla ed jednak po odpaleniu bot podchodzi do depo otwiera zamyka i koniec nic więcej się nie dzieje. Jakieś porady?

Zobacz post wyżej, w Solidach depositer nie działa poprawnie - kiedyś było inne dp.

Nie chodzi o bp bo do otwierania bp nawet nie dochodzi.

Możesz przecież przesunąć w Walkerze i wystartować od labela z plecakami.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemanko :) paczka kozak ale na solid pojawily sie nowe skrypty czy jestes w stanie je zdobyc chodzilo by mi miedzy innymi o Fury na 300 rp i Hidden Mountain na 250 ;) pozdrawiam 

"Nowe".

Nie ma jak ich zdobyć, musisz kupić, albo poszukać na pandoriumX, może ktoś udostępnił.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy w skrypcie [300+M] Lizard City da sie ustawic zeby nie bil ava i ue jak sa gracze na ekranie i zeby bil tez pojedyncze potwory?

Opublikowano

Czy w skrypcie [300+M] Lizard City da sie ustawic zeby nie bil ava i ue jak sa gracze na ekranie i zeby bil tez pojedyncze potwory?

Tak, jak nie ma tego w lua, to w targetingu > Magic Shooter.

Opublikowano

Bez odpalania skrypta widzę (OJaq0De.png), że jest shooter w lua. Znajdziesz go w ~\Documents\XenoBot\Scripts dopiero po załadowaniu skrypta. Wygląda tak:

To jest ukryta treść, proszę

Oczywiście tego nie kopiuj, tylko sam znajdź i edytuj, bo 24 linijka ma 300k znaków, więc uciąłem, bo nie mieściła się w poście  xD rBSS1f9.png

Opublikowano

Robilem tak on nadal bije wedlug shootera.

Musisz usunąć linijkę 565 z pliku xbst, który włączasz.

sDuClCl.png

Po jej usunięciu będziesz miał tylko 2 odpalone skrypty - możesz ustawić magic shootera.

ueTJt8W.png

Juz Naprawilem to lizard City. ale mam problem z 180+R coruption hole  gdy chce wyjsc na refila nie chce sie ropac z respa.

Zatrzymuje się przed wejściem? Zobacz, czy masz w plecaku to, co jest ustawione w walkerze. Oczywiście plecak z liną musi być otwarty.

faFGdi4.png