Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra mmorpg podobna do metina

Xenov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety teraz sa same szajsy nie ma niczego podobnego do metina 

za to metina niektorzy (tu nic juz nie napisze...) próbują zamienić w chłam typu tera aion i inne chinskie anime gry 

Od Aiona to sie odpierdol, bo to byla jedna jedyna gra w ktorej istnialo pvp, ktoerego nie bylo w innych grach mmorpg, no dobra w wowie w sumie tez nie bylo najgorzej.

Nie czaruj.

Opublikowano

za to metina niektorzy (tu nic juz nie napisze...) próbują zamienić w chłam typu tera aion i inne chinskie anime gry 

Od Aiona to sie odpierdol, bo to byla jedna jedyna gra w ktorej istnialo pvp, ktoerego nie bylo w innych grach mmorpg, no dobra w wowie w sumie tez nie bylo najgorzej.

chujostwo lepiej juz sie zniżyć i grac w lol-a niz to cos

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

chujostwo lepiej juz sie zniżyć i grac w lol-a niz to cos

Mam nadzieje, ze to prowo XDDDDDD

Nie czaruj.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ktoś coś znalazł? (również szukam)

-Aion, jeśli masz dużo czasu, a nie jak ja, chce wejść i sobie czasami pograć, bez tysiąc dodatków, które są zbędne.

• 1 rok później...
Opublikowano
Dnia 5.02.2017 o 01:05, 'Harper napisał:

Nie ma drugiej gry takiej jak metin - niestety. Dlatego ludzie po krótszej/dłuższej przerwie zawsze do niego wracają.
Natomiast osobiście polecam zainteresować się Terą bądź Black Desertem.

Racja ja 4 miechy nie grałem w metka bo znudzil mi sie a naparzałem 11 lat w niego szukałem czegoś innego a że  nie mogłem znaleśćź dobrej gierki do podobnego metina wruciłem po 4 miech ;/  ale coraz czesciej kończe gre bo prubuje coś innego znaleść ;D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...