Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra mmorpg podobna do metina

Xenov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nudzą mnie dzisiejsze gry, szukam jakiegoś nowego MMORPG'a podobnego w stylu gry do metina. Prosta fabuła, bez 100 postaci do wyboru która każda ma inną specjalizacje. Szukam czegoś prostego, przyjemnego, by gdy znajdę chwile wolnego czasu, móc pograć w coś z kolegami. Byłym wdzięczny za jakieś ciekawe tytuły. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ma drugiej gry takiej jak metin - niestety. Dlatego ludzie po krótszej/dłuższej przerwie zawsze do niego wracają.
Natomiast osobiście polecam zainteresować się Terą bądź Black Desertem.

Opublikowano

Nie ma drugiej gry takiej jak metin - niestety. Dlatego ludzie po krótszej/dłuższej przerwie zawsze do niego wracają.

Natomiast osobiście polecam zainteresować się Terą bądź Black Desertem.

Black Desert, Ciekawie wygląda. Zasysam. Dziękuje 

Opublikowano

niestety teraz sa same szajsy nie ma niczego podobnego do metina 

za to metina niektorzy (tu nic juz nie napisze...) próbują zamienić w chłam typu tera aion i inne chinskie anime gry 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

niestety teraz sa same szajsy nie ma niczego podobnego do metina 

za to metina niektorzy (tu nic juz nie napisze...) próbują zamienić w chłam typu tera aion i inne chinskie anime gry 

Jeśli twierdzisz, że WoW to szajs, to chyba po prostu nigdy w niego nie grałeś. Wiadomo, jest to zupełnie inny typ MMORPG niż typowy metin, ale ta gra oferuje sporo, jednak płatna + dobra znajomość języka angielskiego wymagana.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Polecam Chronicon na steamie , dosyć fajny hack'n'slash charakteryzujący się zabijaniem potworów , ulepszaniem skilli , zmianą co chwile ekwipunku.

Opublikowano

Od Metin2 lepszy będzie tylko Metin3. Od jakiegoś czasu szukam gry zbliżonej do metka (prostej w mechanice,bez pierdyliarda udziwnień) i nie znalazłem :/

Jedynie nowe MU Legend jako-tako ujdzie, w stare też fajnie sie grało.

Ale Metin to Metin

Opublikowano

Od Metin2 lepszy będzie tylko Metin3. Od jakiegoś czasu szukam gry zbliżonej do metka (prostej w mechanice,bez pierdyliarda udziwnień) i nie znalazłem :/

Ale Metin to Metin

Jak bym mógł to bym to bym takiego priva postawił, że wszystkie polskie by padły :lenny:

Opublikowano

Ale Metin to Metin

metin 3 już jest Rise of Metin ale w niczym nie przypomina poprzednika ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

lola polecam ci

Ty mądry jesteś? On chce gry PODOBNE do Metina, a wydaje mi się , że lol nie jest podobny do metina skończony idioto..

Opublikowano

Ponoć mówili, że tibia to taki metin, z tym, że dużo gorszej jakości. 

Ogólnie ciężko o podobny klimat. 

Opublikowano

Tak Tibia jest w dużej mierze podobna do Metina, mianowicie masz 4 klasy, wsyzstko jest proste i przejrzyste i można nieźle się rozerwać grając z kimś

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

chyba metin to tibia w lepszej jakości. xD 

// najbardziej chyba WoW ;v

wykończę cię jak podatki.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...