Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

    Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

    • Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

    👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

    Zarejestruj się teraz

Czy CSGOSharky.com to oszustwo?


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzi sporo gra, istnieją już spory kawał czasu (użytkownicy), raczej nie ma się czego bać.

Ex Lider Counter-Strike

 

Opublikowano

Wydaje mi się, że to jednak jakiś perfidny scam.

Ludzi cały czas jest w okolicach 280-340, nigdy to nie spada. Na chacie mimo że może pisać każdy, to nikt nie pisze czegoś sensownego, co jakiś czas powtarzają się te same zdanie - pytając o to czy ktoś chce 70k coinsów wszyscy to ignorują, a wiadomo jak jest na takich stronach - jak się tak napisze to od razu 30 żebraków się zgłasza. W kontakcie do supportu jest jakiś gówniany odsyłacz do profilu steam, którego nawet nie znajduje.

Do tego wszyscy użytkownicy jakich do tej pory sprawdziłem nie mają kont na steam, lub są to zupełnie inne osoby, z innymi avatarami.

I właśnie dlatego interesuje mnie, czy ktoś może z tej strony korzystał i coś z niej wypłacał :P

Budowniczy
Opublikowano

imo scam

po c**j szukać innych stron jak jest wiele zaufanych? 

 

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...