Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot z autorejestracją

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano !

Niedawno zrobiłem server na ts'ie i wpadłem na pomysł zrobienia bota który robi tzw. auto rejerstracje ... Nie koniecznie musi to być bot. Chodzi mi o to czy da się zrobić coś takiego że, jak ktoś wejdzie na kanał np. AUTO REJERSTRACJA to zmieni mu rangę na tsie albo coś tego typu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po pierwsze darmowego Abota Ci nie polecam ponieważ będzie Ci bardzo obciążał serwer (zużywa mnóstwo ramu)

Po drugie na githubie nie ma już plików iHelpa ponieważ również był zbyt zbugowany. 

Jeżeli potrzebujesz bota tylko od rejestracji to opis i download masz tu: http://www.mpcforum.pl/topic/1595722-spis-wszystkich-funkcji-wraz-z-list%C4%85-bot%C3%B3w/

A na przyszłość: Radzę zaglądać do zakładki poradniki, znajdziesz tam odpowiedzi na większość pytań. 

Opublikowano

Polecam kupić mbota w pełni zautomatyzuje Ci serwer :)

Z tego co przeczytałem to kolega potrzebuje tylko bota do automatycznej rejestracji.

Nie ma to najmniejszego sensu, kupi mbota tylko po to, żeby używać jednej funkcji?

Jest dużo darmowych botów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...