Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co was denerwuje w chodzeniu ludzi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie glownie denerwuje ze ludzie nie potrafia chodzic jedna strona chodnika, chodza srodkiem, w żółwim  poruszając sie zajmują cały chodnik. Najczesciej mlodzi ze swoimi torebeczkami, ktore trzymaja po wewnetrznej stronie chodnika i zajmuja pol chodznika, jeszcze sa stari ktorzy oczywiscie musza isc srodkiem w tepie slimaka ze swoimi reklamowkami. 

Opublikowano

Jak starsi ludzie staną na SAMYM ŚRODKU chodnika, że ciężko przejść i zaczynają te swoje ploteczki. Nie dość, że stoją na środku to jeszcze słychać ich kilometr dalej xD

3t6EGVz.png

Opublikowano

łokieć pięta nie ma klienta,tak sie chodzi po chodnikach a nie ustępować

Opublikowano

w*****a mnie jak idzie w rzędzie jakaś ekipa i przejść sie nie da

Najczęściej stare baby. Idą we 3 albo 4 trzymając się pod ręce i trzeba schodzić na ulicę, bo się nie ruszą, aż chciałoby się wjebać w środek towarzystwa niczym rugbista i nauczyć trochę kultury.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Mnie w*****a jak ktos idzie z psem i zamiast tego psa trzymac przy nodze to daje na maxa smycz zeby latal gdzie chce a najgorsze jest jak cie jeszcze ujebie śliną

Opublikowano

Jak idę i widzę że ktoś idzie z naprzeciwka to 5 metrów około przed nim biorę praww stronę łeb w dół i idę. Jak się na mnie wpierdoli to jego wina. Miał czas

Opublikowano

A mnie najbardziej irytuje jedna rzecz tutaj jeszcze niewspomniana - wieczny brak uśmiechu na twarzach ludzi, miny jakby chcieli Cię zaraz zajebać.

Nic tak nie w*****a jak ludzie wiecznie niezadowoleni z życia, którzy samym wyrazem twarzy potrafią spierdolić Ci dzień. Mieszkam w stosunkowo smutnym, szarym mieście, a ludzie jeszcze bardziej dobijają, dlatego wolę z domu nie wychodzić niż widzieć te miny. 

Ludzie, zacznijcie się więcej uśmiechać! :) Spędzam 2-3 miesiące w roku poza Polską, głównie na Bałkanach, trochę w krajach latynoskich i każdy się do siebie uśmiecha, zagaduje, tylko u nas panuje wieczne wkurwienie. Depresji można dostać. 

5465845486.png

Opublikowano

@up a z czego mają się cieszyć? Nie każdy ma kolorowe życie, licz się z tym że spotykasz też ludzi z depresją, więc nie możesz ich winić za to ''że swoim niezadowoleniem psują ci dzień''

Opublikowano

@up a z czego mają się cieszyć? Nie każdy ma kolorowe życie, licz się z tym że spotykasz też ludzi z depresją, więc nie możesz ich winić za to ''że swoim niezadowoleniem psują ci dzień''

Tak, 99% ludzi ma depresję, czyli jak przechodzę pewną ulicą w moim mieście, to mijam z 300 osób. 290 z nich ma depresję. Pewnie.

I 290 osób jest niezadowolonych z życia.

Nie k***a, to po prostu mentalność Polaków, którzy nie potrafią się cieszyć z małych rzeczy. W krajach latynoskich, w których bywam czy nawet na wspomnianych Bałkanach ludzie też nie mają w c**j pieniędzy, żyją na takim sobie poziomie, pomimo tego się uśmiechają, zagadują. Inna mentalność i tyle, może kiedyś Polacy to zrozumieją.

P.S. Jak ktoś nie jest zadowolony albo nie ma kolorowego życia, to niech zrobi tak, żeby kolorowe było, a nie tłumaczy się "bo piniendzy nie ma", "bo mąż bije". Nie ma pieniędzy, to idź zarób. Mąż Cię bije, to od niego odejdź. Proste, a nie zatruwaj innym życia.

5465845486.png

Opublikowano

@Risen. Niestety życie nie jest takie proste jak Ci się wydaje. Łatwo powiedzieć zrób to zrób tamto. Są takie sytuacje w życiu, z których ciężko wyjść i trzeba sobie jakoś z tym radzić.

Co mnie denerwuje w chodzeniu ludzi? Jak uczyłem się jeździć samochodem wkurzały mnie moherowe berety, które stały i gawędziły przy pasach na krawędzi chodnika. Nie wiesz czy masz się zatrzymywać czy jechać dalej a ch*j wie czy nie postanowią Ci wyskoczyć pod maskę.

Opublikowano

@Risen. A z czego tu się k***a cieszyć. W tamtych krajach to każdy jest zadowolony bo na wakacjach może i akurat fajnie albo mu płacą za bycie sztucznym wesolkiem bo obsłudze nie przystoi. Tak było chociaż w Turcji dwa lata temu ponad bo byłem. Każdy idzie załatwić swoją sprawę i w chuju ma to kim jesteś i co chcesz. Jakby to był jeszcze znajomy czy sąsiad to rozumiem a nie jakiś random z ulicy.

Opublikowano

Mnie denerwuje jak ktos idzie i się buja na prawo i na lewo.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Mnie denerwuje to, że po prostu pokazują ,,Ej! jesteśmy razem!'' wpychając sobie jęzor do gęby w każdym możliwym miejscu (rodzaj popiski).

5120514749178281372145.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Risen. Niestety życie nie jest takie proste jak Ci się wydaje. Łatwo powiedzieć zrób to zrób tamto. Są takie sytuacje w życiu, z których ciężko wyjść i trzeba sobie jakoś z tym radzić.

Co mnie denerwuje w chodzeniu ludzi? Jak uczyłem się jeździć samochodem wkurzały mnie moherowe berety, które stały i gawędziły przy pasach na krawędzi chodnika. Nie wiesz czy masz się zatrzymywać czy jechać dalej a ch*j wie czy nie postanowią Ci wyskoczyć pod maskę.

ciężko wyjść, hah :D

@topic

Mnie denerwuje jak ktoś nie umie chodzic.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

chodze ulicą, wyjebane

Tbh, widziałem ostatnio starszą panią która za przeproszeniem popierdalała ulicą, żeby było śmieszniej - naprzeciwko ubezpieczalni. Przypadek?

W tym jak ludzie sobie chodzą, nie denerwuje mnie prawie nic, ale nie lubię czuć na sobie czyjegoś wzroku podczas mijania.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...