Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]OPCJA edytuj post na telefonie

paxonzzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziekuje pozdrawiam za bezsensownego warna , którego dostałem, nie niestety dla przeciętnego usera forum tej opcji używjąc mojego telefonu nie da się znaleźć

telefon s7 edge,

prosze o cofnięcie warna, kontakt z arogancką gównażerią jest niestety niemożliwy poprzez raport, bo każdy ma w dupie.

Ogólnie proszę o rozpatrzenie przez kogoś kompetentnego  na tym wspaniiałym forum o ponownie przejżenie wszytskich moich warnów, oraz albo o ich cofnięce albo nagrodzenie nimi innych członków wielu głupich dyskusji.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

"Odwołania i skargi

Skargi składamy za pośrednictwem prywatnej wiadomości do jednego z globalnych moderatorów lub administratorów. W przypadku odwołań od ostrzeżeń w pierwszej kolejności należy zgłosić się do moderatora, który je nadał, jeżeli odpowiedź nie jest satysfakcjonująca to kolejnym krokiem jest napisanie do jednego z globalnych moderatorów. "

Jeżeli masz jakiś problem to weź napisz do @Eryk albo do @QuarK .Ostrzeżenie to nie koniec świata ....

@down 

Mnie czasami też te warny wkurzają ale gwarantuje Ci że gdy ja dostałem niesłusznie warna (z różnych powodów w tym też błędów tego forum) to Ci GM których wymieniłem zawsze podchodzili do sprawy na poważnie i szybko było to zdejmowane.

Opublikowano

tu bardziej chodzi o błąd w działaniu forum, niż o te warny, które szczerze mam gdzieś, ale robi się to irytujące.

SUGESTIA

dać możliwość warnowania po przejściu testu psychologicznego.

kolejna sprawa WTF

@Lord Makin

weź chłopie zrób tu porządek w końcu bo banda dźieciarni w administracji i moderacji tylko niszczy to forum

najlepiej dajcie mi admin zrobie tu porządek.

post-3926-0-78999400-1485978619_thumb.jpg

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...