Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o ocenę strony potega-sieci.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Postanowiłem założyć stronę tematyczną a dokładniej o informatyce. Zamierzam pisać artykuły, poradniki. Chciałem was się zapytać o błędy w kodzie, wyglądzie itp. Za każdą pomoc jestem wdzięczny :)

http://potega-sieci.pl

Opublikowano

Co chcesz abyśmy ocenili?

Jest to delikatnie zmieniony template z Wordpress-a, gdzie nawet nie postarałeś się i nie przetłumaczyłeś kilku rzeczy na j. polski.

Jeżeli chodzi o treść to co mamy ocenić ctrl+c, ctrl+v z Wikipedi?

Opublikowano

Powiem tak, zwykły bootstrap, wziąłeś https://pl.wordpress.org/themes/newsmag/ theme stąd, więc nie wiem czy teraz oceniam kunszt autora tamtego, czy Twój :)

Dodatkowo, optymalizacja przez plugin, więc nie wiem czy do końca wiesz co robisz :P

Połowa nie przetłumaczona, pozdrawiam.

Ogólnie, jakoś nie porwałeś mnie ani wyglądem ani niczym. 

Treść z Wikipedi albo innych darmowych zródeł, więc content też nie powala :)

Nawet cloudflare'a nie masz, wiec jeśli strona której content mówi o zabezpieczaniu siebie oraz swoich systemów, sam nie potrafi o to zadbać, to generalnie pozdrawiam :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Hmm, tak jak koledzy wyżej:

• Template z wordpressa,
  • Większość poradników prawdopodobnie kopiowane z wikipedi lub innych wiki/stron,
  • Strona nie przetłumaczona w niektórych miejscach.

Znajdz/zrób jakiś fajny template i można wtedy zobaczyć :x

Opublikowano

nie przetłumaczyłeś kilku rzeczy na j. polski.

Ja tam nic nie przetłumaczonego oprócz home nie widzę, a w ten sposób moim zdaniem może zostać.

Co do reszty to zgadzam się ze wszystkimi wyżej, treść nie jest autorska, a wygląd niczego nie urywa :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...