Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✩Aternal.eu✩ - Publiczny serwer TeamSpeak3!

Vakosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to zacznijmy od minusów

- "٠•● FAQ ●•٠" w opisie tego kanału jest FAQ, jest dobrze napisane, tylko polecam zmienić ten kolor. Ponieważ żółty nie jest przyjemny dla oka.

- Cały serwer można łatwo zbanować. Nie macie zablokowanych skarg, 5 osób i serwer zbanowany ;)

- Administracja ma wywalone. Czekałem ponad 20 min i nie otrzymałem pomocy.

- 1 wielka uwaga do strony. Ten pogląd ts'a jest koszmarny, na całej stronie brzydko to wygląda. Zróbcie to mniejsze.

Plusy:

- Wygląd nawet fajny

- Ikonki też ładne, pasują do siebie. Nie są z kilku paczek.

Server ten nie wyróżnia się niczym od innych. Ale przez administracje nie polecam tego servera.

Opublikowano

Czekałem z ~5min na pomocy bo chciałem sprawdzić czas reakcji na CP - tragedia.

Z plusów to wygląd serwera nawet ładny :)

Opublikowano

No to zacznijmy od minusów

- "٠•● FAQ ●•٠" w opisie tego kanału jest FAQ, jest dobrze napisane, tylko polecam zmienić ten kolor. Ponieważ żółty nie jest przyjemny dla oka.

- Cały serwer można łatwo zbanować. Nie macie zablokowanych skarg, 5 osób i serwer zbanowany ;)

- Administracja ma wywalone. Czekałem ponad 20 min i nie otrzymałem pomocy.

- 1 wielka uwaga do strony. Ten pogląd ts'a jest koszmarny, na całej stronie brzydko to wygląda. Zróbcie to mniejsze.

Plusy:

- Wygląd nawet fajny

- Ikonki też ładne, pasują do siebie. Nie są z kilku paczek.

Server ten nie wyróżnia się niczym od innych. Ale przez administracje nie polecam tego servera.

Czekałem z ~5min na pomocy bo chciałem sprawdzić czas reakcji na CP - tragedia.

Z plusów to wygląd serwera nawet ładny :)

Dziękuje za uwagi. Co do administracji to jestem tylko ja i kolega Kodzi w tym momencie gdy weszliście na serwer nie było nas przy komputerze i dlatego poszukujemy administracji która nam pomoże  :)

UggNk9.gif

Opublikowano

Ogólnie ts mi się podoba ale mam kilka uwag:

- może warto by pomyśleć nad częściową automatyzacją niektórych rzeczy jak np. zakładania kanałów prywatnych (bo po co tu administrator).

- baner mi się podoba więc tu bez uwag

- można zapytać o rodzaj posiadanej licencji?

Ogólnie serwer 8/10 (ciężko powiedzieć coś więcej bo serwer jak na razie dosyć mały) i czekam teraz tylko na informację odnośnie licencji.

Opublikowano

Powiem tak, wszedłem i praktycznie dostałem zawału. Czemu?

"Bezpieczny" - wcale nie. Nie logujecie niczego oprócz "Permissions" i w sumie to jak was nie ma to nie wiecie co się do końca dzieje na tym waszym "serwerze".

Screen:

https://scr.hu/ZqoXl1

"Jeżeli nikt nie przychodzi, poczekaj. Administracja może nie wiedzieć, że tu jesteś lub jest afk :)"

To jak? Nawet poke'a nie macie? Gratki.

Jedyny plus to w miare ładne ikonki i banner, lecz prezentacja jakoś nie powala :)

Neutral ale no powiem szczerze jak na "bezpieczny" teamspeak lubicie jezdzić po bandzie :P

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Ładna , przejrzysta reklama.

Plusy :

Ładne ułożenie kanałów,

Dobrze zrobiona permisja,

Fajne rangi.

Ogólnie polecam. :)

Opublikowano

Serwer dupy nie urywa :0 Żadnych autorskich oraz nowych nowości nie widze. Jedynym plusem jest w pewien sposób sam design...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...