Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które paczki z Majora opłaca się kupić?

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K***a jak tak czytam wasze komentarze to aż przykro się robi.

jedni mówią ze nie zarobisz z naklejek bo kupili pewnie 2x coś i wypadło niestety gówno (bo to loteria :)

następni że nie zarobi się nic bo byście kurwa chcieli zarobić z 300€ na jednej paczce za 1,40€ ;d

a jeszcze dalej pierdolą ze zarabiają 10k € dziennie na cs a prawda jest taka ze prócz pierdolenia pewnie nic z tego nie macie :)

Na naklejkach da się nieźle zarobić(nie tak jak kiedyś, ale da) wystarczy trochę zainwestować i trochę czasu, no chyba ze otwieracie i macie tyle farta ze spadają wam "prosy" i macie z tego czysty zarobek (~300%+)

Opublikowano

Nawet jakbyś zarobił 100 euro w rok/pół to i tak c*****e i nieopłacalne, bo musiałbyś zainwestować 4-5 razy tyle.

Ostatnio koleś pisał, że inwestując 100 euro (440zł) zarabiał 30 zl na miesiąc xD. Po pół roku wyjął 170zł.

Budowniczy
Opublikowano

da się zarobić ale to jest porostu k***a nieopłacalne

czekać pół roku na tak mały zysk w porównaniu do wydanych na to $$ xD

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

To ja powiem jak to u mnie wygląda :D Oprócz kupienia cs więcej nie inwestowałem i w ciągu 2 lat w tym momencie 550 euro na kupno naklejek , oprócz tego wcześniej z zarobionych pieniędzy wypłaciłem 1100 zl na nowa wędkę :D  Wiec proszę nie opowiadajcie ze jest to nie opłacalne i nie da się  skoro ja nic nie inwestowałem a jakieś drobne na obrót są. Dziękuje do widzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...