Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które paczki z Majora opłaca się kupić?

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Które paczuszki kupywać myślałem nad fnatic bo disco i twist mogą nie być już na wielu majorach, chociaż pokazują się ze świetnej strony moze nie dojdzie do wymiany a nowe fnatic bedzie w top 5, ale mimo wszystko mam wrażenie ze na tej paczce da sie zarobić.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

czemu moga nie byc na majorach? juz osiagneli polfinal wiec na nastepnym majorze będą, a watpie zeby ktos z nich chcial odejsc.

Co do naklejek to juz raczej nie zarobisz, na kapsulkach raczej tez.

ewentualnie mozesz kupic godsent w foil i poczekac troche, bo to moze byc drugie splyce

Opublikowano

czemu moga nie byc na majorach? juz osiagneli polfinal wiec na nastepnym majorze będą, a watpie zeby ktos z nich chcial odejsc.

Co do naklejek to juz raczej nie zarobisz, na kapsulkach raczej tez.

ewentualnie mozesz kupic godsent w foil i poczekac troche, bo to moze byc drugie splyce

Pisałem ze duzo osiagneli ale mogą być zmiany miedzy homesent a fnatic,chociaz osobiscie tego bym nie chcial, ale wszystko moze sie zdarzyc. A mam ochote kupic fnt bo w sumie maja malo majorow dico i twist  i moga byc cos warci.

Opublikowano

Ehh, myślenie w 2017, że na naklejkach da się zarobić... Nic to nie zmieni. Jedyny sposób żeby zarobić na naklejkach to kupno paczek na promocji po 1,25 euro i otwieranie ich z nadzieją, że poleci GODSENT albo coś.

Opublikowano

Ehh, myślenie w 2017, że na naklejkach da się zarobić... Nic to nie zmieni. Jedyny sposób żeby zarobić na naklejkach to kupno paczek na promocji po 1,25 euro i otwieranie ich z nadzieją, że poleci GODSENT albo coś.

Tak zarobisz i nie musisz otwierac. Kupujesz paczki za 20 iles centow i pozniej paczki sa po 1 euro nakupisz ich za w c**j hajsu. i masz ogromny zysk wiec nie pierdol mi ze sie nie da zarobic. GODSENT wcale nie jest takie ładne jak wam sie wydaje. Teraz zadasz pytanie kto je kupi? Są tradeboty i pozniej masz.

Jesli zainwestujesz 25euro i paczki beda po 28 centow kupisz ok 87-8. Później 87-25 i masz 62 euro zysku. Oczywiscie paczki moga być tańze ale zawsze, zawsze zarobisz nigdy NIE STRACISZ.

Opublikowano

Tak zarobisz i nie musisz otwierac. Kupujesz paczki za 20 iles centow i pozniej paczki sa po 1 euro nakupisz ich za w c**j haju i masz ogromny zysk wiec nie pierdol mi ze sie nie da zarobic. GODSENT wcale nie jest takie ładne jak wam sie wydaje.

Kogo obchodzi, czy ładne.. ty myślisz, że taki Fire Serpent jest drogi, bo jest ładny? xD Hype się liczy.

I nie wiem o jakich paczkach za 20 centów mówisz.. paczki z naklejkami po promocji kosztują 1,25 euro. Chyba, że te z autografami, ale one słabe stoją.

Opublikowano

Ostatniego dnia Majora, wszystkie kapsuły będą bodajże -70 bądź -75%, wtedy najbardziej opłaca się kupić.

W zeszłym roku sam wydałem okołu 100euro, połowe kapsuł kupiłem z autografami a połowę z naklejkami drużyn.

Po 6msc zarobiłem jakieś 40%

Co do otwierania kapsuł, otworzyłem jakąś połowę, a nieotwarte sprzedałem :)

Opublikowano

No, czyli tak jak mówiłem. Zamrozić 100 euro (zamienić 440 zł w wirtualne pieniądze) by po PÓŁ ROKU ( xD) zarobić jakieś 170zł.. i jeśli tego nie zrobiłeś to możemy oczywiście odliczyć % steam przy kupowaniu skinów + pomniejszenie ceny jeśli chciałeś je sprzedać na opskins + prowizję opskins. Podsumowując- nieopłacalne i zarobek żaden.

ps. więcej byś zarobił pewnie za weekend pracy dorywczej.

Opublikowano

40% zarobiłem na czysto po odliczeniu prowizji od sprzedaży każdej naklejki.

Gdybym wcześniej sprzedał naklejki zarobiłbym dużo więcej, jednakże jak napisałem otworzyłem sporo kapsuł a niestety nie mam szczęścia do dobrych dropów, więc wypadły mi same mizerne naklejki które były dużo tańsze niż sama kapsuła nawet po cenie promocyjnej :p

Budowniczy
Opublikowano

C*****y zarobek na naklejkach. Czekać pare miesięcy a nawet więcej, żeby mieć ~40% więcej z tego?

W 1 dzień da się to zrobić na obstawianiu ;d

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Dlatego lepiej wymienić z tradebotami na koske albo jakiegos ładnego skina ew. coś jeszcze dołożyć, nie tracisz a zysk jest w miarę.

Opublikowano

Nie zgodzę się że na naklejkach się nie opłaca zarabiać ;) Biorąc pod uwagę fakt iż można zarobić nawet 100%/150% w zależności od tego jakie naklejki z kapsuł Ci dropnie. Nie zapominajmy że bądź co bądź jest to pewniak na ktorym zarobisz zawsze ;)

Opublikowano

Nie zgodzę się że na naklejkach się nie opłaca zarabiać ;) Biorąc pod uwagę fakt iż można zarobić nawet 100%/150% w zależności od tego jakie naklejki z kapsuł Ci dropnie. Nie zapominajmy że bądź co bądź jest to pewniak na ktorym zarobisz zawsze ;)

Dopisuj przed każdy słowem "zarobek" słowo "beznadziejny" albo "c*****y" żeby nie mieszkać komuś w głowie, gdyby za x czasu znalazł ten temat.

Opening to czysty fart. Jak wspomniałem- skoro to co opisałem we wcześniejszych postach pozwoliło zarobić tylko 170zł to jest to mega nieopłacalne i rzekłbym nawet, że więcej na tym tracisz niż zyskujesz (mrożenie kasy na steam).

Opublikowano

Ale to jest zarobek bez żadnej pracy. Jak ktoś gardzi również tym no to pozostaje harówka albo zasiłek. Dla niektórych 50zł to jest dużo, biorąc pod uwagę fakt, że nie każdy potrafi wydać ciężko zarobione pieniądze na pixele do gry.

Opublikowano

Ale to jest zarobek bez żadnej pracy. Jak ktoś gardzi również tym no to pozostaje harówka albo zasiłek. Dla niektórych 50zł to jest dużo, biorąc pod uwagę fakt, że nie każdy potrafi wydać ciężko zarobione pieniądze na pixele do gry.

Dokładnie ;) 

generując nawet 40% zysku w skali miesiąca jest zawsze pasywnym źródłem dochodu, biorąc pod uwagę fakt że tyle jesteśmy zarobić w 1 miesiącu to i tak całkiem nieźle

Opublikowano

Ale o czym ty gadasz, jaki zarobek bez pracy, czy wysiłku. xD Zamroził sobie 440zł na PÓŁ ROKU by po PÓŁ ROKU wyciągnąć 170zł. Koleś wyłożył 440zł na gierkę, więc albo i tak nieźle stoi z hajsem, albo nie grzeszy inteligencją/przejechał się/nie przemyślał tego. Przecież to wychodzi 30zł na miesiąc xD

I w jakim stopniu to potwierdza, że na naklejkach da się zarobić? W ŻADEN. Właśnie potwierdza, że się nie da- zamrozić hajs na pół roku, by dostać grosze? xD I to trzeba zamrozić 100euro żeby wyjąć 40? No thanks. Więcej zarobię dziennie na ruletce z takim wkładem początkowym.

generując nawet 40% zysku w skali miesiąca jest zawsze pasywnym źródłem dochodu, biorąc pod uwagę fakt że tyle jesteśmy zarobić w 1 miesiącu to i tak całkiem nieźle

Jakie 40% na miesiąc, jak sam napisałeś, że zajęło ci to pół roku?

Opublikowano

30zł/miesiąc siedząc przed kompem i dobrze się bawiąc grając w grę to c**jowy zarobek. Lepiej nie kupować naklejek, bo co to 30zł, c**j, j**** taką kasę.

Opublikowano

Ale o czym ty gadasz, jaki zarobek bez pracy, czy wysiłku. xD Zamroził sobie 440zł na PÓŁ ROKU by po PÓŁ ROKU wyciągnąć 170zł. Koleś wyłożył 440zł na gierkę, więc albo i tak nieźle stoi z hajsem, albo nie grzeszy inteligencją/przejechał się/nie przemyślał tego. Przecież to wychodzi 30zł na miesiąc xD.

@Ememensss

Wspomniany przeze mnie zarobek fakt nie był zarobkiem dużym, wszystko przez to ze miałem słabe dropy ( Było to przy zeszłorocznym majorze )

Natomiast jeżeli chodzi o rok 2k14 zarobiłem prawie 450% na vlepach z Katowic, wtedy mało kto skupował bo nie widział w tym sensu, w związku z czym ceny naklejek szły dość szybo do góry z racji tego że było ich mało. Teraz są takie czasy że każdy skupuje te głupie naklejki, rynek jest nimi zawalony dlatego ceny nie są już takie jak kiedyś..

Opublikowano

Na naklejkach już się nie opłaca zarabiać ;p ale są inne sposoby i musisz sam sobie do nich dojść, trochę mózgu, wyobraźni i będzie gitara :D Ja tygodniowo -+150zł wyciągam z cs'a może nie dużo ale powoli do przodu ;D

Budowniczy
Opublikowano

nawet 150 dziennie się da na obstawianiu :)

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...