Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal - jak założyć konto bez karty kredytowej?

dextigod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Da się jakoś założyć PayPal'a bez karty kredytowej? Jak zakładam, to proszą mnie o podanie, a słyszalem, że mozna bez i dodawać pieniądze zwykłym przelewem bankowym.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Jakoś założyłem konto i przelałem z konta bankowego 4,30 zł. Może się uda.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Paypala można posiadać bez dodawania karty kredytowej tylko że wtedy nie można mieć ujemnego stanu konta (logiczne). Jeżeli założyłeś i przelałeś 4,30 zł to będziesz miał normalnie 4,30 zł na paypalu i za tyle będziesz mógł kupować.

Opublikowano

Karta daje możliwość kupna nawet nie mając pieniędzy na koncie, np u mnie na koncie mam raz w tygodniu rozliczane wydatki czasami ściąga tylko jak było więcej zakupów albo wcale jak więcej przychodu. 

Drugi problem to zlecenia wypłaty z konta kosztują więc posiadanie paypal bez konta w banku czy karty jest w sumie  droższe w użytkowaniu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A jest może możliwość wykupienia bezpłatnego miesiąca na Netflixie przez PayPala bez karty? Mam już konto i pieniądze na nim, a Netflix prosi o wprowadzenie karty kredytowej lub debetowej do PayPal'a... da się to obejść i zapłacić z konta?

graphic.png

Opublikowano

karta kredytowa, a masz konto w banku ? Mój paypal jest połączony z kontem w banku, a karty kredytowej nie posiadam, jest zasadnicza różnica pomiędzy KARTA kredytową a kartą BANKOMATOWĄ.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Do karty kredytowej czy debetowej i nawet bankomatowej  przypisane jest jedno konto w banku więc nie mieszaj pojęć. To taka sama płatność tylko różną metodą weryfikacji i realizacji. 

Bankomatową to możesz się wachlować przy zakupach zwłaszcza w internecie albo płatnościach bo jej nikt nie przyjmie, służy tylko do WYPŁACANIA w bankomacie. 

Jeśli jest zrobiona weryfikacja kart czy konta na PayPal to nie potrzebuje jej już Netflix. Skoro Netflix chce weryfikacji dodaj konto bankowe do PayPali i je potwierdź.

Netflix potrzebuje wpisania danych karty albo konta/karty  na PayPal w celu wystawienia zlecenia na obciążenie rachunku za usługę jak będziesz chciał kontynuować abonament. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...