Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie do mc premium

Mr_Macien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w ostatnim czasie z powodu iż mam zablokowane porty używam VPN'a. Od około 5dni nie mogę się w ogóle zalogować ani do lanchera, ani mojangu, ani mineraft.net'a. I tu właśnie pada to pytanie, a mianowicie czym może to być spowodowane? Podczas przełączenia się na internet udostępniony przez telefon mogę swobodnie się zalogować.

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie tylko ty miałeś ten problem, także nie mogłem zalogować się ani z launchera ani ze strony mojangu, nawet przywrócenie hasła nic nie dało. O dziwo po kilku godzinach wszystko wróciło do normy.

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

Po włączeniu gry wyświetliło mi się okienko logowania do konta, przy czym bez przerwy odrzucane podawane przeze mnie hasło, to samo działo się gdy próbowałem zalogować się na stronie mojang.com oraz dostęp do konta w minecraft.net. Tak jak pisałem wyżej, po próbie restartu hasła problem występował nadal, lecz zniknął samoistnie po jakiś 20-30 minutach.

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

Otóż hasło po zmianie działa tak samo jak wcześniej, czyli jest napisana informacja iż hasło zostało zmienione lecz nadal nie można się zalogować. Znalazłem częściowe rozwiązanie, a mianowicie purevpn niestety po rozłączeniu trzeba zakładać nowe konto bo występuje ten sam błąd.

Opublikowano

Pamiętaj, bo logować się tylko przy użyciu emaila i hasła. Nie podawaj swojego nicku. Napisz do supportu Mojanga, 70% spraw załatwiają za Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...