Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer podobny do rl

jagiel453

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym wybrał Hexere, niby mniej graczy, ale przynajmnij z Polski. Sam sobię tam gram, więc jak się zdecydujesz to napisz, pomogę na start :v

Opublikowano

Ja bym wybrał Hexere, niby mniej graczy, ale przynajmnij z Polski. Sam sobię tam gram, więc jak się zdecydujesz to napisz, pomogę na start :v

Zdecydowałem się na hexere jak byś pomógł miło by było,jest jakiś bot który tam działa i jest przyjemny w obsłudze i są jakieś full afki na forum?

Opublikowano

Czy na oryginalnym cliencie Tibii + IP changer, czy na tym customowym Hexery działa ten na samym dole.

Opublikowano

Czy na oryginalnym cliencie Tibii + IP changer, czy na tym customowym Hexery działa ten na samym dole.

Ok Dzięki wielkie już mam

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie jak mam te skrypty i wrzucilem je do scryptow itd to czemu mi ich nie wykrywa nie ogarniam tego

używaj opcji edytuj na przyszłość ;) ~Marchwj

Opublikowano

Bo je pewnie wrzucasz do folderu z botem. Masz je wrzucić do:

~Documents\XenoBot\Settings dla plików *xbst

~Documents\XenoBot\Scripts dla plików *lua

Opublikowano

Bo je pewnie wrzucasz do folderu z botem. Masz je wrzucić do:

~Documents\XenoBot\Settings dla plików *xbst

~Documents\XenoBot\Scripts dla plików *lua

A jak mam z solid skryptow na port hope tarantule ms i mam 2 pliki lua jeden to ssLib.lua a drugi config to co mam zrobic z tym configiem

Opublikowano

ssLib.lua to biblioteka SolidScriptów, bez niej nie będą działać. Wrzuć ją po prostu do folderu scripts i zapomnij o niej. Config edytuj, przenieś i odpal przez settings. Wymagane skrypty same się włącza.

Opublikowano

ssLib.lua to biblioteka SolidScriptów, bez niej nie będą działać. Wrzuć ją po prostu do folderu scripts i zapomnij o niej. Config edytuj, przenieś i odpal przez settings. Wymagane skrypty same się włącza.

To ja chyba coś źle robie bo odpalam script laduje i potem seting ale nie biega walkera nie wlacza

Opublikowano

W pliku [Config] nazwa_skryptu.lua

ogarnąłem ale jak odpaliłem na tarantulach port hope to nie biega bo nie znajduje wpt tka jak by nie może przejść dalej i nie wiem co jest dzisiaj już tego nie ogarnę bo spać idę i nie chce mi się jutro zobacze jak byś mógł pomóc jakoś chyba że zmieniona mapa i dlatego nie lapie wpt

Opublikowano

Masz całą mapę pobraną? Być może wpt nie zaczynają się od expa.

Tak mam całą mapę,mapa hexery różni się od mapy rl'a bo w sumie to mam mapę z 7.6 bodajże,ale mam odkrytą i jak wchodzi do jaskini tarantul to nie biega po wpt tak i pisze że nie może znaleźć tego wpt

edit

XenoBot cannot find  a path  to the current waypoint.

Edit2

Pobrałem skrypt od Rafaeru na Earth elementale edron puszczam w depo i tez nie idzie,prawdopodobnie mapy złe tak myślę upną byś mi dobre?I czy hexera ma jakis własny folder z mapami czy po prostu do tibi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...