Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o ocenę strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak oceniacie tą stronę: www.aa3.cba.pl co o niej sądzicie ?

ps. macie jakies domeny darmowe bez reklam ? ;/

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

Strona nie jest Twoja, a ubiegasz się o jej ocenę? Zmieniłeś zdjęcia oraz text, usunąłeś wszystkie Angielskie komentarze z index.html ale zostawiłeś wszystkie w css i main.js? Dodatkowo nie usunąłeś praw autorskich z css. Brawo, ale nie wyszło, raporcik.

2dIyIqa.png

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

kto napisał że robiłem  ją od 0 ? -.-

ps. porównaj sobie oryginalną stronę tzn ten styl z moim -.-

ja nie chce opini kodu html tylko wygladu strony jaki został po edytacji danego kodu ;)  a to duża różnica 

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

Plus za responsywność strony, prawidłowo się skaluje.
Menu mobilne ładnie wykonane.
Strona razi w oczy, wygląda jak reklama.
Po przejechaniu około połowy strony nagle spada wydajność.
Do naprawy system galerii, po włączeniu karty strona zaczyna dziwnie się skalować (obiekty zmniejszają się zostawiając bardzo dużą przerwę od krawędzi okna).

Opublikowano

Systematyka pada.. Poczytaj o tagach html5, bo strona nie opiera sie na samych sekcjach oraz wywal type="text/javascript" i type='text/css' tego się już nie używa

Opublikowano

Ocenie tylko z wyglądu bo siedzę na telefonie i nie mam jak zerknąć w kod. Przede wszystkim wersja responsywna strasznie się rozwala. Część elementów jak np. Menu skaluje się dobrze a część elementów to jakaś porażka, nachodzą na siebie lub wogole się nie dopasowują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...