Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przenoszenie strony i poczty na swój serwer

hikary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem! Jakiś rok temu kupowałem stronę u gościa który zaoferował zawieszenie tej strony na swoim serwerze w jakimś tam abonamencie. Teraz chcę przenieść tą stronę a także pocztę na swój serwer. Poczta jest na home, domena na nazwie i teraz pytanie jak i czy przenieść pocztę na nazwe czy stworzyć nową pocztę. I mam kilka pytań czy potrzebuję domeny w swoim panelu czy dam radę utworzyć pocztę na swoim serwerze nie posiadając teraz domeny u siebie? I jak to zrobić?I czy do przerzucenia strony na własny serwer też będzie potrzebna domena na moim koncie? Gdyby ktoś mógł pomóc będę wdzięczny. 

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Wrzucasz pliki strony na swój serwer i przekierowujesz tam swoją domenę i tyle, jeżeli pocztę masz w home to tu się nic nie zmieni. A tak poza tym to radzę Ci albo przenieść domenę do home albo pocztę do nazwy bo posiadanie u dwóch firm nie ma sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...