Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ots z real mapą bez botów

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podajcie koledzy jakiś dobry ots z real mapą pod tibie 10+ gdzie nie gra po 1000 osob i nie ma 493934 botów na każdym respie, i masy bugów. Chciałem sobie pograć z kolegą 4fun, gdyż real nam sie znudził. ;)

Opublikowano

Nie znajdziesz takiego otsa.Na hexerce gra 1100osób aktualnie bo real tibia ma lagi na aurerze 1600osób.Na każdym jest 1000+ znalazłem 1 poniżej 1000 jakiś brazolski nonPvP który aktualnie jest offline a gra na nim chyba 300osób.

edit

tu masz jakiegoś brazolskiego gra 500osób

i tu masz drugi brazolski gra tu 250osób

Boty na pewno będą bo na każdym servie są

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Nie mówie, że nie można tylko, żeby nie było ich aż tyle xD może źle sie określiłem. Chce żeby nie grało aż tylu graczy na servie.

Opublikowano

Już znalazłem spoko server, gra po 600 osób rl mapa pod nowa tibie, dodatkowe rzeczy i nie mają zamiaru robić resetu przez najbliższe pare lat ;) Można zamknąć.

Opublikowano

Już znalazłem spoko server, gra po 600 osób rl mapa pod nowa tibie, dodatkowe rzeczy i nie mają zamiaru robić resetu przez najbliższe pare lat ;) Można zamknąć.

Jaki, mógłbyś podać IP? :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...