Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

tomo92s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie drogich użytkowników MPC.

Jest to mój pierwszy darmowy banner, który udostępniam. Mam nadzieje, że przypadnie Wam do gustu ;)

DEMO:

e2f52414939e41289fabd836b14be104.png

Plik .PSD

xyz

Skan

xyz

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Opublikowano

Zwykłe tło z google, kilka napisów i tyle, nie można tego nawet nazwać autorską pracą, co najwyżej przeciętną sklejką szitu.

Opublikowano

Jak każdy darmowy banner na MPC. Nikt Ci tutaj nie wrzuci profesjonalnej grafiki za darmo ;)

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Opublikowano

Zwykła grafika, nie do końca rozumiem waszą logikę robienia wiecznie nowych tematów na tego typu rzeczy. Może niech powstanie typowy dział pod to tutaj bo w tym dziale Download coraz więcej się tego robi, albo niech ktoś to wstawi do jednego tematu co by to łatwiej znaleść było.

Co do tematu, zwykła grafika, nie powala ani jakością ani niczym lecz rozumiem że darmowa, więc nie ma co - komuś się na pewno przyda :)

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Uważam że baner dosyć ładny i przynajmniej przejrzysty i czytelny, mi osobiście się podoba. Łap plusika bo tak czy inaczej fajnie że wrzuciłeś coś za darmo. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

według mnie to nawet przyjemny dla oka banerek, dodałbym przyciemnienie pod warstwą z wszelakim tekstem zamiast cienia dla lepszego efektu a tak to fajnie. +

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...