Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z zalogowaniem się do komputera [WIN 10]

Woxer

Pytanie

Opublikowano

Cześć.

Mam mały problem, ponieważ wczoraj laptopa użytkowałem i wszystko działało, a gdy próbowałem go dzisiaj włączyć to tam gdzie zawsze wyskakuje okienko i wpisuje się hasło itp. to nic nie ma. 

Jest tło, ale nie ma okienka do zalogowania i nie wiem co zrobić.

Po przesunięciu myszką ekranu w góre, powinno wyskoczyć okno wpisania hasła itp. i nic ;/

Proszę o pomoc.

qbAFfcA.jpg

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzisz kontrolki w dolnym prawym rogu? Jak tak naciśnij ten przycisk zasilania i przytrzymując SHIFT naciśnij Restart/Uruchom ponownie. Potem Zaawansowane/Advanced i Konsola odzyskiwania/Command prompt. Jeśli nie masz jak tego uruchomić w ten sposób lub nie masz takiej opcji (zmodowane systemy przez producentów laptopów nie zawsze mają wszystkie opcje) potrzebujesz płytki instalacyjnej lub nagranej instalki na USB. Jak instalka wstanie wciskasz Shift + F10 i postępujesz według tych kroków:

https://www.tenforums.com/tutorials/2895-sfc-command-run-windows-10-a.html -> Option one. Komenda sprawdza pliki pod kątem uszkodzeń i je w razie potrzeby próbuje naprawić, może to pomóc, lecz nie musi, będziemy się martwić jak nie zadziała. Jakbyś gdzieś utknął to pisz.

Opublikowano

To instaluj system od nowa, płytkę nagrasz z iso które znajdziesz sobei na google 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...