Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Vetav napisał:

Kpisz sobie chyba... malo ci z oszukiwania ludzi? Nie polecam. Oszust i kretacz. Drugi hammer na mpc. Polecam ci zmiane nicku Na HAMMERxPL02. Kopiujesz kod i potem dajesz go kolejnej osobie. Az mi cie zal. Ktos kto zleca ma nadzieje... On wrecz wymaga nowego unikalnego kodu ktorego nikt oprocz niego nie posiada. Chcecie dowodow? Prosze bardzo:

https://scr.hu/A71Nda

Ładnie tak wyrywać rozmowę z kontekstu? Chodziło tutaj o to, że np. nie piszę dla każdego Klienta np. Toolsów od zera, tylko daję napisany już plugin. Oczywiście mówię o tym klientom, jeśli ktoś chce w 100% plugin tylko dla niego, taki dostaje.

Plugin, który sprzedaję kilku osobą jest tańszy, przez co dla zdecydowanej większości jest to o wiele lepsze rozwiązanie. Myślisz, że dlaczego zapłaciłeś za plugin tyle ile zapłacieś? Bo był tylko dla Ciebie...

Jesteś jedyną osobą, która ma do mnie jakiś problem. Zrobiłem plugin tak jak tego chciałeś, a Ty narzekasz, że "wygląd in-game" Ci się nie podoba. To chyba nie mój problem, jak mi kazałeś tak zrobić.

A do tego z tego co wiem to była rozmowa z @AdamGrzegorz,a nie z Tobą... Czy masz jego zgodę na udostępnienie tej rozmowy? :)

@VetavKto pozwolił Ci wysłać komukolwiek mój plugin bez mojej zgody? No ale tak, po co o tym wspomnieć :) Przecież to ja jestem ten zuy i nie dobry oszust. Szkoda, że tylko ty masz do mnie problem xD

heh. Rozumiem, że niektórzy ludzie są ograniczeni, ale nie tak jak Ty ;)

Edytowane przez mikigal

sygnatura_mpc.png

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
55 minut temu, mikigal napisał:

Ładnie tak wyrywać rozmowę z kontekstu? Chodziło tutaj o to, że np. nie piszę dla każdego Klienta np. Toolsów od zera, tylko daję napisany już plugin. Oczywiście mówię o tym klientom, jeśli ktoś chce w 100% plugin tylko dla niego, taki dostaje.

Plugin, który sprzedaję kilku osobą jest tańszy, przez co dla zdecydowanej większości jest to o wiele lepsze rozwiązanie. Myślisz, że dlaczego zapłaciłeś za plugin tyle ile zapłacieś? Bo był tylko dla Ciebie...

Jesteś jedyną osobą, która ma do mnie jakiś problem. Zrobiłem plugin tak jak tego chciałeś, a Ty narzekasz, że "wygląd in-game" Ci się nie podoba. To chyba nie mój problem, jak mi kazałeś tak zrobić.

A do tego z tego co wiem to była rozmowa z @AdamGrzegorz,a nie z Tobą... Czy masz jego zgodę na udostępnienie tej rozmowy? :)

@VetavKto pozwolił Ci wysłać komukolwiek mój plugin bez mojej zgody? No ale tak, po co o tym wspomnieć :) Przecież to ja jestem ten zuy i nie dobry oszust. Szkoda, że tylko ty masz do mnie problem xD

heh. Rozumiem, że niektórzy ludzie są ograniczeni, ale nie tak jak Ty ;)

Prosze cie... odnoscie mojego pluginu? Nie mam z toba tutaj na ten temat o czym dyskutowac. Byl zrobiony na odwal sie. Brak estetyki. KTO PISZE W API xD Tak sie nie pisze dla osob ktore wydaja tyle na pl oczekujac czegos sensownego. Dodatkowo standardowe polaczenie bazy danych, wolnego DriverManager. RAK RAK RAK. Plugin ktory udostepnilem jednej osobie posiadl kod autoryzacji - jezeli osoba go nie posiadala plugin byl do smieci, ponadto zaplacilem za niego i jest moja wlasnoscia wiec moge zrobic z nim co kolwiek mi sie podoba z wyjatkiem handlu:)

Jak ci malo masz porownanie Twojego pluginu i osoby ktorej zostal zlecony:

plugin mikigala: https://gyazo.com/f2cdc87c3ce3f06bfbfdb296a9794f2c

Dobrego programisty: https://gyazo.com/696cddcbccc861888f60ebec020f6685

Bez komentarza....

10 minut temu, mikigal napisał:

Jak widać na załączonych obrazkach Klienci są informowani o tym, że plugin jest już wcześniej napisany. 

https://scr.hu/g3Dmyr

https://scr.hu/YdV9gr

Mowa jest o moim pluginie a to ze sam pisales ze sie przyznajesz ze ZA KAZDYM RAZEM kopiujesz to swiadczy tylko o towim profesjonalizmie i podejsciu do klienta. Pomijajac osoby ktore byly swiadome ze kod jest skopiowany ile razy oszukales innych nie wliczajac mnie?? Oferujac rowniez mi za napisanie pl na bany za 55 pln XDDDDD kopia tym razem by szla z gildi czy moze z jakiegos toolsa? XDD

Opublikowano (edytowane)

Sam mi kazałeś zrobić taki title podając IP serwera, z którego mam to skopiować. Co mnie to interesuje, że ci się teraz nie podoba? Czy to moja wina, że to co mi kazałeś zrobić nie jest estetyczne? xD Ja jestem tylko programistą, robię to, co życzy sobie klient.

Pamiętaj też, że plugin Adama kosztował 2 razy więcej, niż mój :)

A tak btw. Ten "dobry programista" też używał API ;) No ale po co o tym powiedzieć :D

"RAK RAK RAK" to Twoje posty, gdzie kłamiesz :)

To, że plugin ma lickę, nie znaczy, że masz go dawać komu chcesz co jest chyba dla każdego zdrowo myślącego człowieka normalne.

No i ponawiam pytanie. Czy Adam pozwolił udostępnić wykradzioną konwersację?

Edytowane przez mikigal

sygnatura_mpc.png

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mikigal napisał:

Sam mi kazałeś zrobić taki title podając IP serwera, z którego mam to skopiować. Co mnie to interesuje, że ci się teraz nie podoba? Czy to moja wina, że to co mi kazałeś zrobić nie jest estetyczne? xD Ja jestem tylko programistą, robię to, co życzy sobie klient.

A tak btw. Ten "dobry programista" też używał API ;) No ale po co o tym powiedzieć :D

"RAK RAK RAK" to Twoje posty, gdzie kłamiesz :)

To, że plugin ma lickę, nie znaczy, że masz go dawać komu chcesz co jest chyba dla każdego zdrowo myślącego człowieka normalne.

No i ponawiam pytanie. Czy Adam pozwolił udostępnić wykradzioną konwersację?

Ty piszesz dla mnie place za cos co ma mi sie podobac. Jezeli mi sie nie podoba masz obowiazek do zmienic. To jest prioritetem kazdego programisty !!!!@AdamGrzegorz @mrkacperek @Oldis

Plugin kompletnie mi sie twoj nie podobal. Nie zrobiles tak jak ja chcialem. W dodatku nazekales nad praca z title. O api z nim juz na ten temat rozmawialem i wszystko sobie wyjasnilismy. Napisal mi tak bo kazalem mu przerobic pol pluginu za free, wiec mam api. Tak czy inaczej dla klientow dobrych pluginow tak sie nie pisze.

Co do udostepnienia pluginu... Dziekujesz mi za to. Przypomniec ? Problemy z pamiecia?

Przeprosiny byly, przyjąłem, koniec tematu. Bylo minelo.

Edytowane przez Vetav
Opublikowano (edytowane)

@Vetav

Chyba sobie zartujesz ze za kazdym razem jak twoj pomysl sie nie spodoba Tobie to za darmo kazdy bedzie Ci zmienial, odemnie dsotalbys kwitek i slowa wypierdalaj.

Nie wiem skad te przeswiadczenie w ludziach ze "programista" musi wszystko robic jak mu sie mu zaplaci, ma okreslone cele ktore sa "ograniczone", wszystko zalezy od kwoty, a nie ze Ty mu zlecisz gildie a potem powiesz "wiesz co, nie jednak chujowe te gildie, cho jdnak bedzie essentails" no panie.

Jesli jest API dobre, stabilne, bez problemowe, mozna go uzyc do platnych jak i darmowych projketow, po co sie meczyc dwa razy :0

W tych czasach placisz za doswiadczenie programisty nie za kod.

U mnie bys zaplacil pewnie 10 razy tyle :)

@Edit

Apropo "place to moge robic co chce" no wlasnie nie do konca moj drogi.

U mnie naprzyklad wykupujesz dostep do tego kodu, nie mozesz go sprzedawac, rozpowszechniac, dzielic sie uzywac w innych celach niz serwerowych.

Edytowane przez de76

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...