Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gorąco polecam. Kiedyś razem współpracowaliśmy i naprawdę mogę jak najbardziej polecić. Osoba sumienna, pracowita, zna się na tym, dotrzymuje słowa oraz oferuje bardzo dobry kontakt. Polecam!

Opublikowano (edytowane)

a tak na serio to w jaki sposób zabezpieczasz pluginy przed wyciekiem? Niby mam swoje sposoby ale wolałbym poznać inny punkt widzenia :)

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

http://www.mpcforum.pl/topic/1597280-sprawdzanie-czy-gracz-jest-online-podczas-wykonywania-polecenia/#entry13461770

Ciekawe podejście do sprawy ;)

if(offlinePlayer.isOnline()){

op.sendMessage("Jebac skrypty ( ͡° ͜ʖ ͡°)");

}

Edytowane przez Kraftowy

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Kolejne zlecenia wykonane! :) Aktualnie terminy są bardzo krótkie, więc zapraszamy do składania zamówień ;)

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

Mogą pojawić się tymczasowe problemy z dostępnością strony! Jest to spowodowane transferem domeny.

Już działa :P

Opublikowano

omg random tp do 10 dni, u mnie z miejsca 20 minut i gotowe, zapraszam do konkurencji!111 xD

a tak na serio to w jaki sposób zabezpieczasz pluginy przed wyciekiem? Niby mam swoje sposoby ale wolałbym poznać inny punkt widzenia :)

Podpięcie pluginu do mojej bazy danych, "klucz produktu" i wiadomo - obfuscator.

Co do terminów - rzadko kiedy pisze tak jak jest napisane tutaj. Najczęściej wszystko jest gotowe już następnego dnia.

Podpięcie do Twojej bazy danych? Serio? Ciekawe jak łączysz się z MySQL, walisz swoje dane w kodzie? xD Nie no, mam nadzieje że akurat taki głupi nie jesteś.

+ ten pomysł nie jest za dobry, skoro kupuje jakiś produkt to wolałbym mieć pewność że będzie stabilny, co jak Twoja baza padnie (nawet na godzinkę, to ma znaczenie!)? 

@AntyWarn

Polecam pana jak najbardziej, tylko te eclipsowe tło weź wypierdol bo daje ci -100000 do profesjonalności.

try catch? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...