Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Second Global CBT - 21.02.2017

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

16114678_1889134908033292_50268660701351

Webzen oficjalnie zapowiedział kolejne zamknięte beta testy, które odbędą się 21 lutego, godzina jeszcze nie jest nam znana, ale pewnie będzie jak uprzednio w godzinach południowych naszego czasu. 

Warto wspomnieć, że w pierwszej edycji beta testów gra cieszyła się nie małym zainteresowaniem, gracze zgłaszali swoje propozycje, błędy, a administratorzy w miarę możliwości stwarzali okazję, aby wprowadzić pomysły. 

Tym razem możemy oczekiwać jeszcze większej ilości nowych zmian, które zapewne będą ogłoszone na początku lutego!

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością. Warto dodać, że gra będzie już dostępna w naszym języku ;)

Opublikowano

wiadomo czy wzieli się za optymalizacje a i jeśli ktoś miał klucz w 1cbt to teraz też musi mieć?

Opublikowano

wiadomo czy wzieli się za optymalizacje a i jeśli ktoś miał klucz w 1cbt to teraz też musi mieć?

Jesli grales na 1 becie to i na 2 zagrasz bez dodatkowego klucza

Opublikowano

Zglosilem sie do bety, ale nie dostalem klucza. Myslicie, ze jest szans, ze jeszcze go dostane czy juz byly wysylane ? Nie gralem na Beta1 :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie, za 100 zł okazyjnie zakupiłem całą skrzynkę  :D a w niej

Procesor Core2Duo E8400 3GHz

4x1GB ram =4GB DDR2 800MHz Patriot z radiatorami

Płyta główna acera, która niestety obsługuje tylko do 4gb

Windows 10

Nie mam grafiki i tu sie tyczy pytanie do takiej konfiguracji do 150 zł używka jaka ?

Czy ten sprzet na tej konfiguracji da rade pograć dla rozrywki nie profesjonalnie ale w komfortowych nie nerwowych warunkach mam na mysli klatkowania gry, oczywiscie na minimum nie zadne full hd itd

Opublikowano

Nic nie stoi na przeszkodzie spróbować Warmage i Bladera. Zwłaszcza, że w prologu zaczynasz wymaksowaną postacią. Ja tak zrobiłem i stwierdziłem co mi daje więcej radości... zdecydowanie siekanie :D

Opublikowano

Czołem!
Można może gdzieś jeszcze jakieś klucze dostać? Niestety z innego tematu nie można już dostać.

Fuck now, surfer later

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...