Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straciłem konto

mbr11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne o co możesz walczyć to o perma na to konto ^^

Wątpię... Jeżeli posiada dowody zakupu rp, jakichkolwiek skinów bądź wie na co zostało wydane 3 żetony zwrotne, może starać się o odzyskanie konta. Wystarczy podać kilka podstawowych informacji ss cilenta. Na jaki adres email było założone konto. Jeżeli naprawdę wyłożyłeś ponad 500 zł to ja na twoim miejscu pisałbym do supporta. Co do perm bana. Jeżeli napiszesz w sposób " oddajcie mi konto kupiłem je i ktoś mi właściciel mi ukradł" to masz nikłe szanse xD. email oraz skiny postaci, transakcje rp jezeli im to wyślesz to powinni ci oddać bezproblemowo. Powodzenia :D

Opublikowano

Jedyne o co możesz walczyć to o perma na to konto ^^

Wątpię... Jeżeli posiada dowody zakupu rp, jakichkolwiek skinów bądź wie na co zostało wydane 3 żetony zwrotne, może starać się o odzyskanie konta. Wystarczy podać kilka podstawowych informacji ss cilenta. Na jaki adres email było założone konto. Jeżeli naprawdę wyłożyłeś ponad 500 zł to ja na twoim miejscu pisałbym do supporta. Co do perm bana. Jeżeli napiszesz w sposób " oddajcie mi konto kupiłem je i ktoś mi właściciel mi ukradł" to masz nikłe szanse xD. email oraz skiny postaci, transakcje rp jezeli im to wyślesz to powinni ci oddać bezproblemowo. Powodzenia :D

Zrozum, że to nie jest jego konto, on nie ma informacji na temat kupna pierwszy postaci, pierwszy zakupów RP (to jest ważne), daty założenia konta, maila, etc. Nic nie zdziała, jedynie perm na konto.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zrob tak: napisz do wlasciciela tego konta ze ma 2 opcje:

1. Oddaje ci konto i zapominacie o sprawie

2. Piszesz do riotu, konto zostaje permamentnie zbanowane i zglaszasz sprawe do allegro i na policje (oczywiscie nie ma sensu tam isc ale mozliwe ze sie przestraszy i nie bedzie ryzykwal skoro i tak konto dostanie perma)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...