Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memories MU Blue Edition | Season 6 Episode 3 | x75 | 20.01.2017 18:00 | NO WEB SHOP

Mr.Mxn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, po 4 dniach na x75 mogę powiedzieć, że gra się dobrze jak wcześniej na x10, stabilnie 1 chwilowy off na ok. mies grania. Dalej poza gold goblinem na 7rr nie ubije więcej;p Łatwo nadgonić idąc od razu do pt. Renoma się wyrabia powodzenia dalej:D

pozdr. Avril ^^

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja ze swojej strony również polecam serwer. Bardzo stabilny, bez większych bugów i z przyjemną konfiguracją. Pierwsze rr łatwo wbić, bo każdy szuka ludzi do pt, itemy i wingi na start również łatwo zdobyć także ci, którzy zaczynają mają ułatwione zadanie.

Zapraszam nowych graczy :)

Opublikowano

Hmm z jednej strony rr leca, dragona +11 mozna zebrac ale znalezienie glupiego ringa+hp graniczy z cudem :D

Glownym motorem napedowym sa/beda exe i sockety tak naprawde. Do pewnego momentu mozna powiedziec, ze jest latwo schody zaczynaja sie pozniej.

Dlatego polecam serwer bo szybko sie raczej nie znudzi, AT sprawdzone, serwer stabilny, ludzie pokreceni^^ (w pozytywnym sensie) i nawet o 4 rano znajda sie aktywni gracze.

Opublikowano

Serwer wystartowal 21 stycznia dzis jest 25 stycznia jakim cudem top 1 ma 26 rr przy expie 75 po 5 dniach ? moze ktos udzieli mi odpowiedzi bo granie wydaje mi sie bezsensowne w takim ukladzie

Opublikowano

Serwer wystartowal 21 stycznia dzis jest 25 stycznia jakim cudem top 1 ma 26 rr przy expie 75 po 5 dniach ? moze ktos udzieli mi odpowiedzi bo granie wydaje mi sie bezsensowne w takim ukladzie

Są duże spoty - ot cała tajemnica :) 

Pierwszego rr wbijasz w jeden dzień, później to już z górki. To, że top1 ma 26rr to akurat nie powinien być powód by się zniechęcać, bo nie jest to duża ilość. Zrozumiałbym Cię, gdyby miał ich co najmniej 50. 

Opublikowano

do tego za vote mozesz kupic(po czasie) seala zwiekszajacego exp plus jest bonus party.

W tym jest wlasnie nietypowosc tego servera, ze leca Ci resy ale ubierzesz sie za jakis czas;] Tak wiec grasz i czujesz postep w rozwoju postaci, jednak jak chcesz ja wykoksac to eventy i goldy czekaja:) oczywiscie odpowiednio podkrecone

Opublikowano

W najbliższy weekend zostanie wprowadzone parę poprawek, w tym automatyczna zmiana Party Master, gdy PM opuści party i parę nowości. Więc warto sprawdzać newsy na stronie głównej ;) Również za pierwszym eventem dla serwer blue x75 :lenny:  

Opublikowano

Wtf? Gram jak zawsze, nic nie odpalam, robie 30sty res,

i wbic nie moge bo pisze hack detected. No i DC.

Na obu kontach.

Help !

Tfu na trzecim koncie gdzie jest postac 80lvl bez itemow tez... dziwne

Edit. Dobra nie bylo sprawy, reinstall pomogl xD

Opublikowano

@ref 

Szkoda że gracze nie maja do nas zaufania, codziennie ubywa ;(

Sponsorowana reklamę zaczniemy albo w ten weekend, lub nastepny 

Opublikowano

@ref 

Już dawno o tym mówiłem, że serwer trzeba dobrze rozreklamować. Nie dziwcie się, że gracze odchodzą, bo szczerze mówiąc bardzo słabo angażujecie się w życie serwera i reklamę, z czego wynika słaba frekwencja. 

Opublikowano

@ref 

Już dawno o tym mówiłem, że serwer trzeba dobrze rozreklamować. Nie dziwcie się, że gracze odchodzą, bo szczerze mówiąc bardzo słabo angażujecie się w życie serwera i reklamę, z czego wynika słaba frekwencja. 

dlatego im storyofmu padlo xD bo mieli wyjebane na graczy

Opublikowano

Gra się przyjemnie, atmosfera jest przyjazna.

Do Pana co pisał o 50rr żeby do lacleon iść, w pt na 20rr już śmiało można iść, ja sm'em solo na 25rr już stoje :)

22104_15_03_10_4_57_02_4.png

Opublikowano

jak dla mnie res acc  zmniejszyc exp , i  jestem przekonany ze wiecej osob pryzjdzie niz jest :) . Wielu osob szuka serwera bo kilka padlo , ale nikt nie zacznie na czym co stoi ponad 7 dni ;p

Opublikowano

"marian88, 31 Sty 2017 - 15:42, napisał:

^^ gl Ja gram na serwerach od 1000-2000 online .. jak chcesz grac na serwach gdzie 100 osob+/- to powodzenia^^"

Ok to zaczynamy:

Global Mu online (taki priv z UK)

X500      ONLINE (1380)

X9999      ONLINE (429)

NORES      ONLINE (729

Mistical MU

High: x1000  Online (202)
Low: x50Online (191)

Mu Online La

• Exp : 5000x
  • Vip Exp : 9999x
  • Usuarios en Linea : 413

The World of Easy Mu

• Exp: x5...x15    
  • Online in 24H: 123 

• EasyMu Max: 
  • Online in 24H: 379 

Itd juz mi sie nie chce szukac a to pierwsze lepsze serwery z pierwszej lepszej listy z google.

Opublikowano

ale to sa masakrycznie wielkie expy ,,, a tak wgl to takie serwery jak mowisz 1k+ 

To nie w PL nie chedzie nawet i 200 + jest i tak zajebistym winikiem :) tylko by sie utrzymywał :) 

z zaznaczeniem bez multi kont :D bo na bardzo niskim expie to gracz posiada czasami nawet 5 kont :D do Full PT :D

Opublikowano

Presto ja tylko chcialem pokazac, ze z kazdym expem mozesz miec setki osob na serwie. I fakt wszystkie takie serwy sa zagraniczne niestety ;/

Pomimo zaplecza  jak  nic nie zostanie zrobione to serwer zostanie wspomnieniem nie tylko z nazwy.

@marian88

chodzilo mi o to, ze nie jest tak,exp 10x=2k online :) Wszystko zalezy od ustawien calosciowych.

Opublikowano

Ziomek o jakich serwach tu mowa? ja nie gram na serwerach dla nobow o duzym expie gdzie nie trzeba myslec nad rozdaniem stat np. ^^

ja gralem na serwerach np 20 expa gdzie bylo 2000 online wiec na takim serwerze sztuka jest byc w top 10 juz nawet^^

zaden konkretny gracz mu nie gra na duzym expie :) i zgodze sie z toba ze to serwery zagraniczne :) Jedyny polski serwer jaki pamietam i mial ponad 300 online osobiscie pomagalem robic ustawienia to chyba tyle co z polskich

P.S. chyba ze dla testow lub w czekaniu na inny serwer ,nigdy zeby sie zaglebiac w robienie resow co 1h bo praktycznie tyle samo czasu ile w grze trzeba poswiecic na stronce^^

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...