Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memories MU Blue Edition | Season 6 Episode 3 | x75 | 20.01.2017 18:00 | NO WEB SHOP

Mr.Mxn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że się staty kasują .://

Było do dobre posunięcie ze strony Administracji zmiana statów na kasujące się. Przynajmniej gra się szybko nie znudzi.

I tak by się szybko nie znudziła, jest to x75, a full staty wynoszą 65k. Żeby je nabić trzeba by ponad 100 resów, więc pewnie by do tego czasu nawet nie dotrwał, jak 99% serwerów.

Nie jesteśmy nowym serwerem i będziemy stać i stać  :lenny:

Spokojnie i bez obaw że nagle będzie off, zapraszam wszystkich do wspólnej gry  :yay:

ale na storyofmu tak bylo ;/

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
ale na storyofmu tak bylo ;/

To jest Memoriesmu.com - i nawet przy 10 online, nie było off.

Wersja Red, niestety nie odniosła sukcesu. Teraz staramy się by wersja Blue miała lepsze powodzenie.

Oprócz nowego serwer, pod koniec mc, zupełnie nowa strona, na nowym silniku i wieloma nowościami. Nie tylko posiadamy ogromne zaplecze, ale również inwestujemy dalej, po stronie przyjdzie czas na płatne bannery itd.

Od 22 grudnia, byliśmy off tylko na 15min - na wymianę dysku w serwerze  xD

Opublikowano

Po 2 godz musze przyznac ze bardzo przyjemnie sie gra , ludzi sa zyczliwi ( jak na polskie standardy  ^^ )

Narazie nie mam zadnych zastrzezen

MOJE NICKI : Nanashi , DROP

Opublikowano

Moim zdaniem nie oplaca sie. Za latwo jest i nienaturalnie, nawalone mobow na spotach, za duzo wypadajek i za szybko resy wpadaja , wczoraj wieczorem ruszyl a juz maja po 2 resy. Marzy mi sie zeby otworzyli season 2-6 na expie 1-3 z odpowiednim zbalansowaniem i bez pay2win ale gracze wola leciec na latwizne ....

Opublikowano

Wbilem 350lvl i co moge powiedziec,

-moby nie sa buffniete na grubasach mozesz dropic dusze konia, co zreszta mi sie udalo

-balans postaci, nie wiem na czym polegal

-spoty to jakas porazka po 7mobow+2/3natural masz 10 i jeszcze dochodza spoty gdzie sa 2obok siebie to razem masz 14mobow+

-nie wiem czemu expicie na icku jak vulcanus jest low

-wypadajki nei maja najmniejszego sensu, bo leca ribbony, ale tylko red bo expilem na vulcanie/k2/k3/karutan/aida2/t1 i nigdzie nie wypadlo cos lepszego niz red

-buff elfa to sie chbya nigdy nie konczy

-75expa to napewno to nie jest

-chaosy itemy w dropie, na mobach w k2 leca +4

-nie wiem dlaczeog moby w aidzie1 maja taki szybki resp, ale ok :D

-zen to chyba jest zeby byl 75expa i 400k zena za moba 

Ogolnie nie polecam

Opublikowano

Co do expa się zgodzę, idzie bardziej jak x200. Mobki też trochę za łatwe, 1rr i Alpha Crusty. Brakuje trochę stopniowej

zmiany spotów wraz z lepszym eq i buffem.

Moby od kanturu w górę są buffnięte.

Leci od groma wypadajek z których leci złom (red ribbon, firecracker), tych lepszych leci odpowiednio mało.

Podsumowując: trochę za łatwo i za szybko ale nie ma tragedii, warto wejść i samemu zobaczyć.

Opublikowano

Wbilem 350lvl i co moge powiedziec,

-moby nie sa buffniete na grubasach mozesz dropic dusze konia, co zreszta mi sie udalo

-balans postaci, nie wiem na czym polegal

-spoty to jakas porazka po 7mobow+2/3natural masz 10 i jeszcze dochodza spoty gdzie sa 2obok siebie to razem masz 14mobow+

-nie wiem czemu expicie na icku jak vulcanus jest low

-wypadajki nei maja najmniejszego sensu, bo leca ribbony, ale tylko red bo expilem na vulcanie/k2/k3/karutan/aida2/t1 i nigdzie nie wypadlo cos lepszego niz red

-buff elfa to sie chbya nigdy nie konczy

-75expa to napewno to nie jest

-chaosy itemy w dropie, na mobach w k2 leca +4

-nie wiem dlaczeog moby w aidzie1 maja taki szybki resp, ale ok :D

-zen to chyba jest zeby byl 75expa i 400k zena za moba 

Ogolnie nie polecam

Dziękujemy za krytykę, poprawimy nie które rzeczy

Opublikowano

Ja tam poza wypadajkami nic bym nie zmieniala.

Postacie wydaje sie maja oryginalne przelicznikii nic nie bylo zmieniane,

wiec raczej niespodzianek nie ma.

RF ma nieco wiekszy dmg ale serio niewiele,

zakladajac ze sa tu exc socket itemy i sphere lvl 5 to tak powinno zostac.

Opublikowano

Mobki są do poprawy.

W kanturu dostały buff tylko na dmg i def. Exp mniejszy jak w icarusie a mobki 10x trudniejsze.

W karutan1 nie ma spotów, exp to samo co koniec icarusa.

W karutan2 i lacleon biją po 2,5k.

Bez zmian będziemy się kisić w icarusie przez 50rr ^^

Opublikowano

A co masz 2 rr i chciałbyś już expic karlutan2 lub k2 ? Nie bądźmy śmieszni to 75 expa a nie 1k ma byc troche ciężko , Zapraszam na serwer , gra sie dobrze;)

Opublikowano

Ciężko ? Jak już to jest za łatwo i to o czym pisałem nie ma nic do trudności.

Aktualnie gra prezentuje się następująco:

1 res - Aida

2-50? - Icarus

50+ - Lacleon/Karutan2

Opublikowano

Ciężko ? Jak już to jest za łatwo i to o czym pisałem nie ma nic do trudności.

Aktualnie gra prezentuje się następująco:

1 res - Aida

2-50? - Icarus

50+ - Lacleon/Karutan2

Jedynie co możesz na ten moment stwierdzić to to, że pierwsze resy expi się Aida / Tarkan / Icarus. To co będzie później to się okaże, a póki co nie dramatyzuj. Admin na pewno doda spoty na wyższych mapach, gdy ludzie będą mieli 15rr++ ;)

Polecam bardzo serwer i zapraszam :)

Opublikowano

Po pierwsze wszystko co napisałem sprawdziłem i ładnie rozpisałem jak ma się sytuacja. Jak nie jeden to drugi..

Czytać nie potraficie ? Może potrzebujecie wielkiego baneru z napisem:

'NIE OPŁACA SIĘ IŚĆ NA INNE MAPY NIŻ ICARUS'

Przecież dokładnie po to opisuję sytuację żeby została poprawiona, a nie 'później się okaże'. To co się okaże

to dokładnie to co napisałem. Mi też się serwer podoba, ale jak coś jest źle to trzeba to zgłosić a nie bezproduktywnie

słodzić..

Opublikowano

Do chociaż k1 w sumie przydałoby się powoli iść bo każdy ma dość tego icka tyle rr:p... jeśli ten exp będzie wyższy a nie jak ktoś wczesniej pisał prawie taki sam..

Kiedy ON ?

Opublikowano

Do chociaż k1 w sumie przydałoby się powoli iść bo każdy ma dość tego icka tyle rr:p... jeśli ten exp będzie wyższy a nie jak ktoś wczesniej pisał prawie taki sam..

Kiedy ON ?

Właśnie nie wiadomo co się w ogóle stało. Miejmy nadzieję, że niedługo serwer wstanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...