Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista - Pluginy na zlecenie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Doprosić się o coś tego pana graniczy z cudem :/ naprawdę :/ pisałem bodajże na pw... odczytał i nie odpisał ;-; nie polecam  w 100% - problem dotyczył jego plug-inu (FG 1.8  - 1.11) w którym jest tab tylko na 1.8 a wiadomo że standardowa wersja grywalna to 1.7.x .... prosiłem o dopisanie sprawdzania lecz użytkownik nie odpisał ;-; podziękuję bardzo za taką współpracę oraz pomoc...

PS: Mam już inne ;)

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

@blo1238

Doprosić się o coś tego pana graniczy z cudem :/ naprawdę :/ pisałem bodajże na pw... odczytał i nie odpisał ;-; nie polecam  w 100% - problem dotyczył jego plug-inu (FG 1.8  - 1.11) w którym jest tab tylko na 1.8 a wiadomo że standardowa wersja grywalna to 1.7.x .... prosiłem o dopisanie sprawdzania lecz użytkownik nie odpisał ;-; podziękuję bardzo za taką współpracę oraz pomoc...

Wszystkim działa tylko nie tobie, dziwne - tak to jest jak się nie przeczyta tematu i nie potrafi się skonfigurować. Nie wiem, może wiadomość mi umknęła (pisałeś na steamie czy PW?) ale raczej wszystkie czytam i odpisuje.

Poza tym, nie uważasz że to z lekka nie na miejscu narzekać na rzecz, którą dostałeś za darmo? xD

Opublikowano

Gorąco polecam :P

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

@blo1238

Wszystkim działa tylko nie tobie, dziwne - tak to jest jak się nie przeczyta tematu i nie potrafi się skonfigurować. Nie wiem, może wiadomość mi umknęła (pisałeś na steamie czy PW?) ale raczej wszystkie czytam i odpisuje.

Poza tym, nie uważasz że to z lekka nie na miejscu narzekać na rzecz, którą dostałeś za darmo? xD

Nie będę robił bólu dupy bo to nie na miejscu ;) pisałem na PW a ty to olałeś odczytałeś ale nie odpisałeś ;) ... za darmo? owszem plugin jest za darmo ale jest źle przerobiony... nie wysiliłeś się przerabiając go ;):)

Z resztą nie ten dział żeby pisać o tym problemie ;) 

co do mojej wcześniejszej wypowiedzi dalej ją podtrzymuję :)

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Opublikowano

@blo1238

Oplulem klawiature, dostales cos za darmo i smiesz jeszcze miec wymagania?

Ciesz sie, ja bym zdarl z Ciebie z 500 zl za przerobienie czegokolwiek :)

@topic

Polecam, wciaz uczy sie ale sobie radzi,  w minecrafcie nie powinno byc problemu!

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano

@blo1238

Oplulem klawiature, dostales cos za darmo i smiesz jeszcze miec wymagania?

Ciesz sie, ja bym zdarl z Ciebie z 500 zl za przerobienie czegokolwiek :)

@topic

Polecam, wciaz uczy sie ale sobie radzi,  w minecrafcie nie powinno byc problemu!

Gościu ja nie mam wymagań... to jest moja indywidualna sprawa co piszę i jak piszę ;) napisałem kulturalnie to co myślę bo taka sytuacja miała miejsce więc proszę nie mieć do mnie pretensji :) Pozdrawiam serdecznie :) 

@Admin 

Proszę nie nadawać pkt karnych iż wiem że to nie na temat lecz odpowiadam tak jak jest :) dziękuję :)

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...