Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista - Pluginy na zlecenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Programista Java na zlecenie, znam język na wystarczającym poziomie by napisać dowolną rzecz jaką sobie zażyczysz, zachowując przy tym optymalizacje która jest moim priorytetem.

Bukkit API w 99%'tach, NMS też bardzo dobrze, doświadczenie posiadam - prosze sie nie sugerować moim GIT'em, wkrótce uzupełnię portfolio o nowe projekty.

Kontakt:

Wiadomości można kierować bezpośrednio przez PW na forum jak i też dodać mnie na steami'ie (ramewn) - odpowiadam na pytania w nie więcej niż dzień

Zasady i płatność:

- Wszystkich potencjalnie zainteresowanych prosiłbym o pisanie  zwięzłych wiadomości, z jak najdokładniejszym opisem danego projektu, nie ma sensu zadawać wpierw pytań "czy napiszesz mi plugin" skoro w ogóle powstał ten temat

- Co do czasu realizacji staram się trzymać terminów, jednakże nie jestem robotem i gildii w 2 dni nie napisze (zdarzały się przypadki, że ktoś chciał sektory na kolejny dzień xD)

- Przy wysyłaniu zamówienia należy określić się jaką sie preferuje formę płatności, do wyboru psc bądź paypal (wole pp)

- W zależności od indywidualnych ustaleń projekt udostępniam z source code'm, bądź bez niego w przypadku bardziej "ekonomicznych" zleceń - co do moich cen, nie są raczej wygórowane

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skończyłem kolejne dość spore zamówienie, więc terminy oczekiwania powinny być o wiele krótsze, zapraszam!

Opublikowano

@mate1337zna się na pisaniu pluginów, z czystym sumieniem mogę polecić ;) 

Jedyne do czego się mogę się doczepić to plugin (Toolsy) zakupione u niego.

Otóż na localhoscie działają, a na serwerze już nie. Mate 'bronił' się tym że to moja wina, po pewnym czasie samo się naprawiło, później zepsuło.

Podobno inny klient miał ten sam błąd. 

Lepiej uważać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Polecił bym ogarnąć sobie jakąś stronę, wygląda o to wiele bardziej profesjonalnie :D

Zdecydowanie polecam. Dobra optymalizacja, bardzo dobry kod.

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

Z czystym sercem i sumieniem polecam !!!!

Zakupiony plugin ( w bardzo dobrej cenie) sprawuje się idealnie !!  Nic jak tylko brać brać i brać - takiego technika szukać z gromnicą!!!

Polecam zamawiać u tego pana - szybko tanio a co najważniejsze dokładnie (nie na odpier...) 

Opublikowano

Polecam to mało powiedziane.

Rzetelnie, Szybko, z pełnym profesjonalizmem.

Kontakt z osobą bardzo dobry, czas oczekiwania na interwencję natychmiastowy.

Ponad to osoba indywidualnie wbija na serwer w celu sprawdzenia działania swoich pluginów.

Ceny konkurencyjne i na każdą kieszeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...