Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot kick i blędy

Byli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od dwóch dni ustawiając Xenobota na RL mam co 15 min kicki i ładując skrypt mam cały czas napis ,,You cannot use this object" nie przeszkadza w pracy bota ale rozumuje, że maszyna cały czas chce wykonać jakąś co nie jest mozliwe. Pytanie czy macie tak samo, czy nie wpłynie to na wykrywalność botowania? 

Opublikowano

Skrypt ściągnięty z opcji "Get scripts" dziwne bo na Dragony Darashia a wappointy swoje ustawiam bo mi na Ank boat wskazują. Do tej pory dzialalo git a teraz co 15 min kick. A na Tibii 11 normalnie smiga ludzi na World Chacie pytalem tez bez kickow.  

Mam wyslac ten skrypt?

Przy okacji chciałbym zapytac jak zapisac wappointy w walkerze bo zawsze ustawiam od nowa. 

Opublikowano
Mam wyslac ten skrypt?

Sam mogę go pobrać.

Skrypt ściągnięty z opcji "Get scripts" dziwne bo na Dragony Darashia a wappointy swoje ustawiam bo mi na Ank boat wskazują.

Pobierasz skrypt, który ma wszystko i dodajesz do niego swoje waypointy? Bez sensu.

Wczytaj go przez settings i na kanale, który Ci się otworzy wpisz /config. Pozmieniaj, zapisz i włącz walkera. Voilà ;)

Uxviuwb.png

Przy okacji chciałbym zapytac jak zapisac wappointy w walkerze bo zawsze ustawiam od nowa. 

Otwierasz to:

vP6To0v.png

Tworzysz nowy profil klikając tego plusa:

z4rb1Sn.png

Zapisujesz wszystko klikając to, jeżeli tylko waypointy to kliknij Cavebot zamiast All.

feIQmvW.png

Co do kicków to ostatnio się zdarzają na rl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...