Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymyślamy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję że jak najwięcej osób się wypowie! :D 

Potrzebuje fajnej nazwy kanału polskiej bądź angielskiej.

Na kanał będę nagrywał prezentacje przedmiotów wszelkiego rodzaju i mówił gdzie je kupiłem bądź gdzie można je nabyć. Moja propozycja to "unBOXED". (jeżeli fajna to po prostu piszcie "unBOXED")

A Wasze propozycje jak brzmią:

.P.S. 

Poszukuję przy okazji osoby która zrobi mi banner i avatar. Najlepiej nieodpłatnie, ale jeżeli będzie naprawdę fajny to jakoś się odwdzięczę. 

MXW_diablo

Opublikowano

Nazwa okej natomiast musisz mieć świadomość że jest już parę kanałów o bardzo podobnej, pamiętaj również że jest już wiele tego typu kanałów więc musisz się czymś wyróżnić. Jeżeli chodzi o banner i awatar to napisz w dziale zlecenia fan art, napewno ktoś ci je wykona.

Opublikowano

Nazwa okej natomiast musisz mieć świadomość że jest już parę kanałów o bardzo podobnej, pamiętaj również że jest już wiele tego typu kanałów więc musisz się czymś wyróżnić. Jeżeli chodzi o banner i awatar to napisz w dziale zlecenia fan art, napewno ktoś ci je wykona.

Dzięki za info. Właśnie wiem że jest sporo takich kanałów o tej tematyce jak i nazwie. Dlatego też piszę do Was żebyście mi pomogli. A kanał na pewno się wyróżni. :) Ale niestety - będzie trudno

MXW_diablo

Opublikowano

Szczerze daj se siana. Tyle jest kanałów na YouTube o tej tematyce że szok. Zreszta nazwa podjebana od użytkownika Unboxall. Tym bardziej dałbym sobie spokój.

Opublikowano

Szcerze to nawet o tym unboxall nie wiedziałem. Ze duzo kanalow jest to ja to wiem, ale jeden z użytkowników forum podsunal mi ta nazwe we wczesniejszym poscie. To ze jest duzo nic nie znaczy, wszystko zalezy kd tego jak ktos cos robi ;)

MXW_diablo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...