Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę się zalogować do konta minecraft

barteckk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z kontem minecraft - nie mogę się zalogować ani do launchera, ani na stronie minecraft.net i mojang.com. Dodatkowo nie mogę przywrócić hasła, ponieważ nie przychodzi mi mail z resetowaniem hasła. Gdy próbuję zalogować się do launchera mam błąd Invalid Credentials Exception (screen dam w załączniku), próbowałem wiele razy i nadal nic. Czytałem, że dużo osób ma ten błąd i nie wiem, czy support mi pomoże, bo paru osobom nie pomógł. (Napisałem już do supportu 2 dni temu, lecz odpowiedź nadal nie przyszła, więc piszę tutaj.)

Z góry dzięki!

EDIT: Dodam, że konto jest zmigrowane do konta mojang.com.

post-1540607-0-89031300-1484329439_thumb.png

Opublikowano

@Vindow Posiadam konto minecraft od 2014 roku, przez cały ten czas logowałem się za pomocą e-maila. Przedwczoraj korzystałem z minecrafta, potem go wyłączyłem. Po ok. 1h próbowałem zagrać i miałem ten bład.

Opublikowano

Napisałem do mojangu, w ciągu tygodnia odzyskałem konto. Nie miałem dostępu do pierwszego e-maila zarejestrowanego na tym koncie i nie miałem jak napisać do supportu skrill, żeby dostać transaction id i dlatego tak się ciągneło ;))

--
DO ZAMKNIECIA

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...